Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okosóra tudja ezeket...

Melyik okosóra tudja ezeket maximum 20ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés

- Kerek formájú

- Magyar nyelvű menü

- Hívás/üzenet kijelzés (értesítés elég)

- Maximum 20ezer Ft értékben

- Többféle színben elérhető

Égen-földön keresem, de nem találok ilyent, főleg a magyar nyelv hiánya miatt.

Előre is köszönöm!

2022. dec. 19. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Hat, nem veletlenul nem talalsz. Ebben az arkategoriaban csak nevtelen kinai cucc van, abban meg annak is orulni kell ha az angol nyelv rendesen meg van csinalva.
2022. dec. 19. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Én bemennék pár boltba, megkérdezném az eladót, azaz elmondanám a fenti öt paramétert (off: a kerek forma és a szín miért követelmény? Ezt a kettőt én tök feleslegesnek érzem,a másik hármat még értem, ha nem beszélsz semmilyen nyelven - A másik dolog meg az, hogy a nyelvet én nem kötném ki, mert ilyesmihez egyébként nem kell sem nyelvészeti, sem szakfordítói diploma semmilyen nyelvből, hogy pár óra nyomkodás után ne tudj kezelni egy okosórát...)
2022. dec. 19. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket nézegesd meg

[link]

2022. dec. 19. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ha láttál már érintőképernyőt, és nyomkodtál már pár okosórát (ezt bármelyik mobilszolgáltatónál meg lehet tenni a kihelyezett modelleken), akkor pár perc alatt mindegyiket fogod tudni kezelni, az árkülönbség csak a beléjük integrált funkciók számától függ (meg pl. attól, hogy GPS-es az óra, vagy a telefon adataira támaszkodik - az órába beépített GPS kifejezetten drágító tényező!)
2022. dec. 19. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. ez van:

[link]

és kifejezetten meg vagyok vele elégedve.(ebben mondjuk nincs GPS)

2022. dec. 19. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem saját részre lenne, 50+-os embereknek kellene, és magyaron kívül valóban nem beszélnek semmilyen nyelvet, ők kérték, hogy magyar legyen. Személy szerint a forma nekem mindegy lenne, nekik a kerek jobban tetszik, és gyakorlatilag csak arra kellene, hogyha a telefon a táskában van, akkor is lássák, ha valaki keresi őket, vagy üzenet jön. Tudom, adjon hangot a telefonra, de az itt nem opció.

Köszönöm a válaszokat!

2022. dec. 19. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nem opció a telefon felhangosítása? Van ma már zseb mód is, amit bekapcsolva elvileg hangosabban csörög a készülék.
2022. dec. 19. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Őszintén, okosóra ebben az árkategóriában csak szemét van. Viszont aktivitásmérő karkötők tudják pontosan ezt, sőt még többet is.

Nem szoktam Xiaomi termékeket ajánlani, de mondjuk a Xiaomi Band pont egy megbízható, filléres cucc, ami pont jó arra, amit te szeretnél, jó hosszú üzemidővel.

A sorozatból a 6-os sorszámú az aktuális, de koránt sem biztos, hogy érdemes erre a feladatra a legújabbat megvenni, viszont ezt már rád bízom, hogy nézz utána.

[link]

[link]

2022. dec. 19. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!