Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Monte. Vélemények?

Samsung Monte. Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van. A GPS-t a mai napig nem tudom rajta használni. Netezni elég jól lehet vele. Az akksija is jól bírja.
2010. okt. 1. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:D

A WiFi jól működik?

2010. okt. 1. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a nyáron voltunk Omisban és ott csak wifit használtam vele.
2010. okt. 1. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Nekem tökéletesen kielégíti az igényeimet. :)

1 hónapja használom egyébként.

KAMERA:

A 3.2-es kameráját (autofokusz hiánya, vaku hiánya) sokan becsmérlik, szerintem viszont szép képeket csinál. Mosolyfelvétel és panoráma mód is van, ezeket kiemelném. Ha gondolod, töltök fel neked mutatóba képeket, amit Monte-val csináltam.

ZENE: Előadók, zeneszámok, albumok szerint lehet csoportosítani, hangszínbeállítások is vannak.

Jól szól, és a 3.2-es jack-et külön kiemelném. Kevés Samsungnak tesznek be ilyet, ami nagy kár. Ja, és így töltheted, és közbe zenét is hallgathatsz /filmet nézhetsz stb..

WIFI: Gyors, gyorsan is reagál, néha többször meg kell nyomkodni a keres gombot, mire kiad valamit.

GPS: Nem próbáltam, valószínüleg nem is fogom...

MEMÓKARI: igen, ami nekem nagy szám, hogy 16GB-ig bővíthető. Ennyire azért már sok filmet,képet,zenét rápakolhatsz! :)

A képernyője tiszta, gyorsan reagál az érintésre.

Nekem csak a qwerty billentyűzet hiányzik.

Ár/érték arányban szerintem 10/10.

Ja! És számtalan sok widgetet tölthetsz rá! :)

2010. okt. 2. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Az akksija, ha csak sms-t írok, és telefonálok, múltkor 2 teljes hétig bírta nekem!

Üdv.

2010. okt. 2. 14:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!Sokat segítettél!:)
2010. okt. 4. 15:58
 7/9 anonim válasza:

Nem tudtok vmi jó helyet ahol lehet letölteni a telohoz cuccokat??

Jah és msn-t probáltatokmár a Monte-n ??? ha igen ebbe is segítséget kérhetnék? köszönöm előre is

2010. nov. 9. 20:03
 8/9 anonim válasza:
megtudnátok mondani honnajd tudom rá letolteni a skypeot?
2010. nov. 18. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
2011. márc. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!