Alzánál mire jó a kiterjesztett azonnali garancia telefonoknál?
Vettem egy telefont 165 ezerért, de rábeszélt az eladó erre a granaciára, ami 19 ezer volt.
Azt mondta, hogy kijelző beégés, akkumlátor probléma, teljesítmény csökkenés stb stb hasonló féle dolgokra is jó.
Szó szerint azt mondta, ha 2 éven belül visszaviszem és azt mondom melegszik a telefon, és ha nincs szana szét törve akkor kb meg se nézik és kapok egy újat 1 napon belül, és a gari újraindul..
(Amúgy leginkább azért vettem meg, hogy ilyen esetben ne kelljen hetes javításra várni és ne maradjak telefon nélkül)
Valahonnan hallottam hogy van aki kiégeti a telefonja kijelzőjét gari előtt, hogy újat kapjon 😳
Gondolom ez lehet az a gari.
Viszont alza oldalán nem találok ezzel kapcsolatban információt. Annyi, hogy az elhasználódás jeleire nem vonatkozik. De ha úgy nézzük, a kijelző, aksi, teljesítménycsökkenés mint betudható ennek...
Nektek mi a tapasztalatok ezzel az extra garival, és mikre terjed ki pontosan?
Esetleg valaki megtalálta ezt az oldalukon?
Válaszokat előre is köszönöm! :)
#1 Ha nincs egy használható gondolatod, akkor lehet felesleges idepötyögnöd bármid is.
Azt mondták?
Elnézést a megjegyzésért 🥲
#2 Azonnali cseregarancia. Ennyi van rajta.
#1 vagyok. Akkor megosztom a nem használható gondolatom.
Vettem egy árucikket egy üzletben.
Az eladó dicsérte keresztbe, hosszába, mindenféle tulajdonságot mondott és persze garanciára vonatkozót is, hogy: gyorsan, gond nélkül megy majd a dolog.
Amikor odakerültem elhajtottak: hol van ez leírva?
Szó elszáll, tudod? És csak addig vagy vevő, amíg kifizeted. Ezt tanultam meg..
Elolvastam, legyen igazad.
De azért felhívom a figyelmed, hogy milyen esetben nem érvényesíthető az azonnali csere, az úgy 19 hiba(eset) felsorolás.
Legyen szerencséd a készülékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!