IPhone 11 mennyire jó tizenéves gyerekeknek, mennyire állja meg a helyét?
Karácsonyra szeretnénk új telefont a gyerekeknek, (13,16 éves srácok).
Én nem nagyon vagyok otthon ilyen téren, és nem tudom ez jó telefonnak számít e.
Jelenleg valamilyen régi android telefonjuk van, ami már eléggé megérett a cserére.
Köszönöm előre is a segítséget!
Iphone 11-em tökéletesen használható a mai napig. Az, hogy évente újabb verzió jön ki, nem azt jelenti, hogy a 3-4 éves telefon már nem jó.
Ilyen időseknek bőven elég a 11-es, főleg a 13 évesnek. Ha mégis szánsz rá többet, akkor már kettővel előrébb ugorj, a 13-as szériára (jelenleg a 14-es a legújabb).
Gyereknek minek Iphone? menőzni jó csak...
Annak az árából értelmesebb androidost is vehetsz
Tökéletes. De ne azért vegyetek Apple-t, hogy menőbbnek tűnjön…hanem azért, mert a legmegbízhatóbb telefont akarjátok megvenni.
Nekem is almám van, de nem amiatt mert sznob lennék, hanem mert eddig androidom volt szerettem volna valami változatosat, jó 5let volt.
Bőven használható sőt még jó az a telefon, bár van pár olyan dolga, ami miatt nem azt venném. Akár azt veszed, akár nem, arra mindenképpen figyelj, hogy ne az alap, 64 GB-os háttértárral vedd, mert 2 hónap múlva megy majd a hiszti, hogy elfogyott a hely. A 128-as az optimális, normális kereskedőnél 230 körül van az ára. Ennél olcsóbban meg már van Samsung S1 FE, ami rengeteg tényezőben jobb, mint egy 3 éves iPhone modell.
Bár én lehet, hogy megkérdezném a gyerekeket is, hogy mit akarnak.
Plusz esetleg érdemes lehet ezt átfutnod:
Lődd be, hogy te milyen árkategóriában szeretnél vásárolni és olvasd el az arra vonatkozó részt, alul lehet lapozni.
iPhone 11 még tökéletes.
Nekem Xs Max-om van, jó ha egy hónapban 1x beakad, akkor is csak pár mp és jó lesz.
De ha már 11 akkor inkább Pro/Pro Max
6
Xs?
Nekem a céges telefonom 8-as és tökéletesen működik. Xs is van itthon valamelyik fiókban, csak össze van törve. Bekapcsolom, ugyanúgy futna az is. Az 5 éves Samsungom meg az internetet nem nyitja meg 5 percen belül. :D
Ja igen és még valami eszembe jutott: a mobilarénás cikknél csak idei telefonokat említenek, de ők is megemlítik: sokszor jobb vétel ezeknél egy tavalyi modell.
Bár én továbbra is javasolnám, hogy megkérdezhetnéd a gyerkőcöket. Ezzel elvész a meglepetés, de nem lesz csalódás sem... (Mondjuk én 13 vagy 16 évesen a bokámat lef..stam volna, ha egy kb. átlag havi fizuba kerülő telefont kaptam volna.)
#4:
5let?
.auchan így írtam régen én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!