Milyen belépő okostelefont vegyek, csak alap dolgokra?
Idősebb vagyok, a régi nem okos, gondoltam váltok. Fizetni, QR kód meg ilyesmi...majd belejövök :)
Az fontos lenne, hogy ne kelljen naponta tölteni. Nem fogok rajta fb-zni stb, csak alap dolgokra kéne.
"Hááát igen, "zölden" gondolkodom, és furcsa, hogy jelenleg ez az egyik legkörnyezettszennyezőbb dolog...akkumulátorok."
Ha nem tetszik az akkus megoldás, akkor használj vezetékest.
Köszönöm.
Persze kötekedő ismét megjelent... P
Ez jó lenne kezdésnek: [link]
32gb tárhely, 3gb ram, 5000mah li-pol akksi.
Vannak olcsóbbak is, pl 2gb ram, 16gb tárhely kisebb akksi, de az már neccesebb. Bár ha nem zavar, hogy néha megdöccen és várni kell pár mp-et, akkor még az is élhető kategória. Meg persze függ, hogy mennyit szánsz rá.
5: természetesen :D ez nem jó, az nem jó, ha meg meg mered említeni, hogy van valami kikötésed, akkor micsoda sz*r vagy.
4-es vagyok.
5000 mAh akksi van a telóinkban, ha nem nyomkodnánk egesz nap kibírna 2-3 napot is :)
Akármilyet vásárolsz, ha van 1 hozzáértő ismerős, be lehet állítani energiatakarékosra a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!