Érdemes mobiltelefont mp3 lejátszónak (is) használni?
Hallottam ellenérveket, hogy pl nagyon gyorsan tönkremegy az akksi. Most ilyen telefont kaptam karácsonyra, és szeretném mp3-ként is használni.
Mit tegyek? vegyek inkább külön egy mp3/4 lejátszót erre a célra? vagy akksi szempontjából kevésbé releváns, hogy használom e a zenelejátszót a telefonon?
Első vszoló: nokia 7210-es Supernovám van. az általad felsorolt akksitípusokból ebben melyik lehet, nem tudod?
és mit jelent az, hogy akksit formázni? bocsi, kicsit nagyon nem értek hozzá. (nő vagyok:)
Nem gond, ha tönkremegy az aksi. Kell venni bele másikat :D Kérdés, hogy mennyit hallgatsz zenét róla. Hamarabb megy tényleg tönkre, mert sűrűbben töltöd. Egy telefonaksi változóan 100-1000 töltést bír ki. Függ attól, hogy mennyire merül le két töltés közt, hány fokos az aksi (melegben és nagyon hidegben csökken az élettartam), függ a töltőtől is.
Az mp3lejátszóban is tönkremegy és nagyon sokba nem is kapsz aksit. Ha a telefont használod annak, akkor nem kell töb eszközt cipelned. Eleve rajtad van a headset, még telefonálni is tudsz.
Első: nekem is ez a li-polymeres van.
nos, hát úgy döntöttem, hogy ez lesz az mp3 lejátszóm is egyben. végiggondoltam, és ezek az akksikat vszeg viszonylag hosszú élettartamra tervezték, ha már egy telefonba ilyen fejlett mp3 zenelejátszó programot építettek bele.
Köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszokat, rendesek vagytok.
További kellemes Ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!