Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes mobiltelefont mp3...

Érdemes mobiltelefont mp3 lejátszónak (is) használni?

Figyelt kérdés

Hallottam ellenérveket, hogy pl nagyon gyorsan tönkremegy az akksi. Most ilyen telefont kaptam karácsonyra, és szeretném mp3-ként is használni.

Mit tegyek? vegyek inkább külön egy mp3/4 lejátszót erre a célra? vagy akksi szempontjából kevésbé releváns, hogy használom e a zenelejátszót a telefonon?

2008. dec. 25. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Hát az függ az akksi típusátol is. Ha Litiumos, akkor meg kell formázni, és ha rendesen megvan formázva, meg ideálisak a beállítások, tehát rövid ideig világít a kijelző, képernyővédőt használsz, akkor sokáig fogja bírni az akksid, tehát érdemes használni. Nekem nokia 6233-asom van, és elég sokat hallgatok rajta zenét, és 3-4 napot simán kibír, mert még közbe játszok is rajta, kamerázok, telefonálok, sms-ezek, stb.. szal kihasználom rendesen. De ha Li-polymer-es az akksid, mint nekem, akkor nem kell feltétlen formázni, mert ez nem igényli, deviszont nem szabad hagyni, hogy teljesen lemerüljön, meret az megöli az akksit. ismerősömnek is így volt, most kibír 2 anpot az akksija, amikor megvette, akkor 5 napot lazán kibírt.
2008. dec. 25. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Sony Ericcson w200i-m van 1 éve és én is mp3-ként használom és eddig semmi baja nincsen.Szerintem használd nyugottan,nemlesz baja.
2008. dec. 25. 22:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Első vszoló: nokia 7210-es Supernovám van. az általad felsorolt akksitípusokból ebben melyik lehet, nem tudod?

és mit jelent az, hogy akksit formázni? bocsi, kicsit nagyon nem értek hozzá. (nő vagyok:)

2008. dec. 25. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond, ha tönkremegy az aksi. Kell venni bele másikat :D Kérdés, hogy mennyit hallgatsz zenét róla. Hamarabb megy tényleg tönkre, mert sűrűbben töltöd. Egy telefonaksi változóan 100-1000 töltést bír ki. Függ attól, hogy mennyire merül le két töltés közt, hány fokos az aksi (melegben és nagyon hidegben csökken az élettartam), függ a töltőtől is.

Az mp3lejátszóban is tönkremegy és nagyon sokba nem is kapsz aksit. Ha a telefont használod annak, akkor nem kell töb eszközt cipelned. Eleve rajtad van a headset, még telefonálni is tudsz.

2008. dec. 25. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az akksi tipusát úgy tudod megnézni, hogy leveszed a hátlapot, és az akksira rá van írva minden információ. De lehet, hogy ki kell venned, mert a belső oldalán van A formázás meg annyit jelent, hogy elösször hagyod lemerülni annyira, hogy jelezze, hogy merül az akkumulátor, akkor felteszed töltőre, 12 óráig töltöd folyamatosan, megint lemeíted ugyanígy, és mégegyszer 12 óra töltés. De ezt inkább Litiumos akksiknál érdemes használni
2008. dec. 25. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az előző vagyok ismét :D na tehát olyasmit kell rajta keresni, hogy Li-ion battery, vagy pedig Li-polymer battery. ha Li-ion-os, akkor kell a formázás, ha meg nem, akkor nem szükséges. Ha segíthetek még valamiben, csak kérdezz nyugodtan :)
2008. dec. 25. 22:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Első: nekem is ez a li-polymeres van.

nos, hát úgy döntöttem, hogy ez lesz az mp3 lejátszóm is egyben. végiggondoltam, és ezek az akksikat vszeg viszonylag hosszú élettartamra tervezték, ha már egy telefonba ilyen fejlett mp3 zenelejátszó programot építettek bele.

Köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszokat, rendesek vagytok.

További kellemes Ünnepeket.

2008. dec. 25. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!