A Nokia 5800 Xm az jó telefon és megéri megvenni és le szokott fagyni és milyen ritkán?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 20:49
1/6 anonim válasza:
Nekem ilyen van, másfél éve már. Nem szokott vele problémám lenni, ennyi idő alatt max 5x fagyott le. Nagyon megvagyok elégedve vele. Most már jóval olcsóbb mint amikor én vettem, szóval szerintem megéri.
2/6 anonim válasza:
nekem is lassan egy éve van, nekem még nem fagyott le és nagyon szeretem
3/6 anonim válasza:
ha csak alap dolgokat raksz rá biztos hogy nem lesz bajod, de ha hackeled/modolod fent áll a kockázat...
4/6 anonim válasza:
Nekem 5800 van már egy éve. Nem egy felső kategóriás teló, de viszonylag sok jó alkalmazás létezik rá, és ha időnként nyomsz hard resetet, a fagyással sincs gond. A legújabb firmware-ek sokat javítottak a teló kezdeti gondjain, viszonylag hamar talál GPS jelet, ritkán fagy, avikat nem játszik le, de mp4-eket igen (átlagos gépen is gyorsan lehet átkonvertálni a videókat, és igen jól néznek ki). Összességében nem egy rossz teló, a mostani árán már megéri.
5/6 A kérdező kommentje:
Mi az a hard reset?
2010. okt. 1. 18:33
6/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen a format c: megfelelője telefonon. Nem bonyolult, sok magyar leírás van, hogy kell megcsinálni. De erre csak akkor van szükség, ha mindenféle programot kipróbálgatsz, esetleg hekkelt a telód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!