Ez a Sim kártya már egy idelye megvan nekem és nem szívesen szeretném letíltani de mostanában egy fiu egyfolytában hívogat nem hagy békén, eleinte a saját telefonszámán hívogatott majd azt letíltottam de most privát számon hívogat folyamatosan.
Valaki valami jó tipp?
2022. dec. 5. 18:05
1/9 anonim válasza:
Általában minden okostelefonon ezt be lehet állítani a "beállítások" -->"hívás" vagy "telefon" menüben.
2022. dec. 5. 18:26
2/9 anonim válasza:
Sokan eleve fel sem veszik a privát számokat. Talán neked is ez lehet a megoldás.
2022. dec. 5. 18:26
3/9 anonim válasza:
Letudom tiltani >>> le tudom tiltani
idelye >>> ideje
letíltani >>> letiltani
fiu >>> fiú
2022. dec. 5. 18:46
4/9 anonim válasza:
Igen letudod! Nekem Samsung A52-es van, azon a telefonkönyvet megnyitva, a beállításokban, van hogy számok blokolása és azon belül az ismeretlen számú hívások blokkolása.
2022. dec. 5. 19:41
5/9 anonim válasza:
Samsungot elmondták előttem, de iphoneon pedig a beállítások->telefon alatt lehet megtenni vagy szimplán “ne zavarjanak”-ba teszed a telefont.
Esetleg azt is érdemes megmondani a kedves férfiúnak, hogyha nagyon sokan hív egy nap, akár számmal jelezve, akár rejtve, az a zaklatás fogalmát kimeríti és érdemes lenne elfogadni a nemet.
2022. dec. 5. 21:20
6/9 anonim válasza:
3# a vesszőket hova kell tenni a mondaton belül ?
2022. dec. 5. 21:36
7/9 anonim válasza:
Ha csöng, nem veszed fel, ha pedig nem tetszik a csengő hangja a hangerő gomb megnyomása némítja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!