Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230-on ingyenes a...

Samsung S5230-on ingyenes a Facebook a Nokia 5310 xpressmusicon meg nem? Vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
Szóval én tegnap a facebooktól kaptam sms-t meg minden hogy ingyenes legyen a facebook. Én használom remélem az is mert felülre kivan irva hogy ingyenes hozzáférés a t-mobile magyarország stb.. barátnőmnek meg nokia 5310 xpressmusicja van és ő kártyás és neki 40ft egyből le is vett. Hogy van ez? Akkor ingyenes vagy nem?:O
2010. szept. 30. 15:33
 1/5 bp1985 ***** válasza:
Ingyenes, de használd már a keresőt, vagy olvasd el az egész leírást.
2010. szept. 30. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
De én nem hivtam fel semmi 1430at meg semmit.. ugye akkor is ingyenes?
2010. szept. 30. 15:37
 3/5 bp1985 ***** válasza:
Kell a net start csomag. Anélkül fizetni fogsz. A 0.facebook.com oldalon kell belépned, de a t-mobile oldalán részletesen le van írva, meg itt gyk-n is már rengetegszer le van írva.
2010. szept. 30. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Az mobilod böngészője miatt veszi le a pénz. Nekem Motorola V3-an levette a pénzt, és egy másik telefonon (LG) az én kártyámmal simán ingyenesen ment...
2010. szept. 30. 17:18
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem web 'n' walk van(Samsung S5230) barátnőmnek nemtudom akkor biztos azért vette le neki..:)
2010. szept. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!