Mennyire igaz, hogy a fogkrém megoldja a törött képernyőt és a rizs kiszárítja a beázott telefont?
Fogkrém? :D Lol, még nem is hallottam ezt, mégis mi lenne a logika ebben? :D
A rizs sem hiszem, hogy sokat gyorsít egy telefon kiszáradásában (már ha egyáltalán nem megy tőle véglegesen tönkre).
Számomra is az volt . Még régen egyszer beleejtettem a wc-be a telefonomat ....meghalt, kivül belül átázott.
Aztán valaki mondta ezt a rizses trükköt. Benne volt 3-4 napig, aztán olyan volt mint előtte, működik azóta is.
"Aztán valaki mondta ezt a rizses trükköt. Benne volt 3-4 napig, aztán olyan volt mint előtte, működik azóta is."
Nekem anélkül is száradt már ki telefonom.
Igazából akkor tud valami gyorsan száradni, ha alacsony a levegő páratartalma és viszonylag meleg van.
"Aztán valaki mondta ezt a rizses trükköt. "
És ezt a "trükköt" sokan beszopják. Neked szerencséd volt.
Törött képernyő problémáját megoldja a fogkrém ez vicces .
Eltünteti törés nyomait? Vagy megjavitja az érintő panelt.😆
nem torot hanem karcos
arra jo a fogkrem, de nem mindegy milyen
meg a karc is ha leheletnyi nem pedig ha melyen belevagsz pengevel
beazas merteke szinten fugg
kis nedvessegre, parara jo, nem pedig ha all benne a viz, folyik belole
ha nem mukodik akkor valoszinu mindegy hogynkiszarad mert meg kell javitani is ha lehet
de van meg sok ilyen pl a tonkrement akku is megjavithato magnessel (felmagnesezed) akkor ha nem puposodott fel es pici baja van
sutobe teheted ha forrasztas elvalt hatha osszeforr (csak olyan reszeit ami nem egne el/olvadna el sutoben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!