Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tapasztalatok, vélemények...

Tapasztalatok, vélemények NOKIA 5230-ról?

Figyelt kérdés
Ismerősöm vette nemrég, és eladná 25-ér nekem:D Megéri?
2010. szept. 29. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

én megvenném :) sztem nagyon jó teló lehet(bár nekem 5530-am van)

25 nem pénz érte..:)

2010. szept. 29. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:

pfff...esküszöm h kb ez ma a 3. 5230as kérdés. Nem akarok bunkó lenni de kereső is van ezen az oldalon.

Igen jó telefon, bírja a strapát megéri. Már ha neked megfelel tudásilag. Én nem hazsnálom csak smsezésre, telózásra és zenélésre és kitünő! Nem fagy, nem lassú, tök jól érzékel mindent. Sztem jó telefon.

2010. szept. 29. 21:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, bocsi de nem nagyon volt időm..:D Elolvastam a kérdéseket amiket ezzel kapcsolatban kidobott,de gondoltam hátha írnak valami újat, meg a helyzetem is más, mert nem mindegy, hogy eredeti áron van e vagy ennyiért.. nem akarom potyára megvenni, akkor inkább nézek valami mást:) Meg amúgy neten is utána néztem de inkább tapasztalatok érdekelnek:D
2010. szept. 29. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
attól is füg megéri e a 25öt, hogy mennyi idős, garis-e, megvan-e hozzá minden, milyen állapotban van stb...25ért ennél jobbat is szintén max csak használtan kapsz...
2010. szept. 29. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
3 hónapos, garanciával, memóriakártyával, tök új :D
2010. okt. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!