Mivel fertőtlenítitek a telefonotokat ha szoktátok?
Figyelt kérdés
Kézfertőtlenítővel szoktam de nem a fújóssal hanem a gél állagúval. Egy kis cseppet rakok egy papírra áttörlöm az üvegfóliát és a tokot utána pedig vizes törlővel megtörlöm. Már régóta így csinálom mert enélkül koszosnak érzem a telefonom. Viszont olvastam pár helyen hogy káros lehet a telefonnnak de valahol azt írják hogy nem árt papíron.
Szokta valaki még így fertőtleníteni vagy valami más dologgal ajánlatosabb?
2022. nov. 22. 23:24
11/11 anonim válasza:
Én mióta mobilom van szemüveg törlő nedves kendővel, ami egyesével van csomagolva, 50-60 darabos kiszerelésben van szinte minden üzletben vettem már. Áttörlöm vele a kijelzőt, az egész telefont, majd a tokot is. Kb hetente egyszer ismétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!