Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van-e olyan telefon ami....

Van-e olyan telefon ami. (lent) és ha igen akk milyen, mi a neve? és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

szoval:

van anyumnak egy samsung monte-ja ebben tetszik: van wifije, GPS-e, agyba dugos a fülese, és szép a menuje,mert több oldalt is be lehet állitani.

öcsének is van egy mobilja az is samsung vmi 3370 vmi, és abban meg az tetszik h ha elforditom forog a kép, ill a billentyűzet olyan lesz mint a rendes géphez valo billentyúzet.

nah és nekem ennek a kettőnek az ötvözete kéne:)

Köszi szépen a válaszokat, és h segitetek nekem:D elég nehéz döntés elött állok:D

2010. szept. 29. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az újabb telefonokon ez elérhető... Wifi, GPS alap és az újakon már 3,5-es jackdugó van ergó olyan fülest dugsz bele, amilyet akarsz... Az, hogy elforog a kép pedig csak egy giroszkóp kérdése... A legtöbb érintőképernyős mobilban már van normális, ami mindent elforgat és nem csak a hátteret... Én most egy SE Xperia X10 mini pro-t szeretnék, de nincs elég pénzem rá...
2010. szept. 29. 18:02
 2/11 A kérdező kommentje:

ahha köszike, amit akarsz az mennyibe kerül?

am ezek is érintösek, csak annyi a gondom h nem tom h milyet vegyek? 1ikbe ez tetszik másikba az:D szal leves:(

2010. szept. 29. 18:04
 3/11 A kérdező kommentje:
jah meg néztem és nekem nem kell h csusztathato legyen(már ha jot néztem) nekem az a lényeg, h csak nyomkodjam, és minden okés:D
2010. szept. 29. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Sőt nagyon sok. A Monte árkategóriájában a Nokia 5530 van, ha pedig többet szánsz rá akkor meg elég sok van pl. galaxy Spica meg az összes HTC és még lehetne sorolni.
2010. szept. 29. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:
köszike, bár nokiát nem naon akarok,mert azoknak elég gagyi az aksijuk:( de azért köszi, am tetszik:)
2010. szept. 29. 18:42
 6/11 bp1985 ***** válasza:
A nokia 5230 akksija sokkal többet bír, mint pl az s5230-é, vagy a montéé. Egyáltalán nem gagyi.
2010. szept. 29. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
okés, de akk sem tom h akk most mt vegyek:( és már csak pár napom van:(
2010. szept. 29. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:

lg gt 505 minden ami kell + wifi(ingyen net)

a kedvenc telóm meg ...

2010. szept. 29. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Az első vagyok... Csupán azért javasoltam a billentyűzetes verziót, mert maga a telefon nem egy nagy darab és én rühellném, ha állandóan mütyürkézni kéne a kijelzőn a betűket... én inkább a kicsúsztathatós qwerty-st venném...
2010. szept. 30. 15:00
 10/11 A kérdező kommentje:
én imádok"mütyürkészni" ezért szeretnék érintösek, de azért köszike:D
2010. okt. 1. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!