Ma 8 éves a telefonom. Öreg telefonnak számít ? Akksija kezd rosszalkodni néha. Hogy lehet ilyen sokáig bírja ? Samsung Galaxy S4 Black Edition.
Figyelt kérdés
Lolipop fut rajta,5.0.1. Gyári rendszer. Töltője nagyon sistereg töltés közben. Miért van ? 2014.11.10-én gyártották.2022. nov. 16. 13:44
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2022. nov. 16. 15:29
12/19 anonim válasza:
#10: vagy talán az is közrejátszott, hogy a Fogyasztó elvárta a 800m-ig vízálló, sivatagi viharban is porálló, de karcsú készülékeket... megkapta, aztán meg sírt a szája, hogy nem lehet szétszedni.
13/19 anonim válasza:
#12 engem nem érdekel mindez, csak lehessen akkut cserélni. Meg nem érdekel a 4 kamera se, egy legyen hogy tudjak QR kódot beolvasni és kész, a többi számomra pénzkidobás, de nem választhatok, mert az összes ilyen. Igazán lehetnének olcsóbb fapados mobilok, aminél nem a processzoron, memórián spórolnak, hanem például egy alap kamera legyen, nem kell gyorstöltés, vízállóság (így az akkucsere legyen lehetséges).
14/19 A kérdező kommentje:
Azt szeretem benne: Könnyű, kompakt méretű, nincs notch vagy kameralyuk, van értesítő led. Egy kamerája van. Tud gesztusokat.
2022. nov. 16. 16:11
15/19 anonim válasza:
és 8 éve kérdezted-e, hogy kell tölteni?
hogy kibírja ilyen sokáig az aksi?
manapság minden 2. kérdés ez...
16/19 anonim válasza:
#13 - igen, csak hát te a maradék 15%-ban vagy, a gyártók meg a többi 85-ből élnek, és az ő igényeik szerint gyártanak függetlenül attól, hogy ez jó irány-e, vagy sem. Az Excel táblájuk azt mutatja, hogy jó a irány.
Mondjuk engem meg az nem zavar, hogy 4-5 évente fél órára beadom aksit cseréltetni és nagy valószínűséggel nem valami aliexpress-es kínai szrt tesznek bele, hanem gyári, vagy azzal azonos minőségű újat (számlával, garanciával). És simán megéri, azért a pénzért tuti nem kapok új telefont.. legalább is olyat közel nem, ami most van.
17/19 anonim válasza:
azėrt mert az emberek erősebb akksira vágytak meg hosszabb üzemidőre 2600 mAh a telefonod akumlátora ,ami a mai villågban gyenge teljesitmėny egy okostelefontol,mai telefonok nagyrésze 4000mAh akkuja van igaz rögzitett.
18/19 NTBS válasza:
Igen idős telefon. Örülj, hogy eddig bírta. A helyedben az akkumulátor cserét megpróbálnám.
19/19 anonim válasza:
Ha van pénzed vegyél egy újat, ha nincs, akkor minek kérdezed meg? Lehet pofozgatni még, de csak pazarolt pénz. Vegyél egy normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!