Régebbi android frissítést honnan érdemes letölteni ami megbízható?
#1 De, van olyan hogy minimum követelményt megadnak az alkalmazásnak, közte régiókorlátozáson kívül lehet minimum oprendszerverzió is. A rendszerfrissítés pedig a gyártó dolga, nem az Android.com-nak. Ha a gyári menüben, vagy gyártó honlapján nem ír frissítési lehetőséget, akkor nincs, és maximum custom ROM-ot tudsz feltenni ami újabb.
De GSMArena szerint kell legyen 6-os frissítés: Android 5.0.2 (Lollipop), upgradable to 6.0 (Marshmallow), EMUI 3.1
Persze meglehet hogy mivel ennek lassan 8 éve, a Huwaei huszárosan lelőtte a frissítést.
Asszem a telefon névjegye alatt ott szokott lenni a frissítés lehetőség a beállítások menüben. Ha nem talál frissítést akkor vagy a legfrissebb van a telón vagy leállították ennek a modellnek az ota frissítését, ami nem csoda, mert régi a telefon.
Amíg androidos telefont használtam addig XDA-n szereztem be a romokat, ha épp romolgatós kedvem volt. Voltak fent gyári romok is, meg custom romok.
Fel is hívtam őket és valóban nincs rá frissebb ami rámenne. Elvileg majd jeleznek és ráteszik, csak nem kérdeztem meg a menetét. :) Talán be kell majd menni ... valamikor ... ki tudja mikorra jeleznek.
Inkább firssíteném csak egy megbízható oldal kellene.
Van pedig. Mondom fel is hívtam a Huaweit és monták is. Amúgy a gyakorlatban meg úgy néz ki, hogy amikor mobilról nyitom meg a google playt már nem is mutatja a választékban az kinézett appokat. Míg asztali gépen mutatja. Szóval le sem tudom tölteni az appot a mobilra még próbaként sem, hátha futna valahogy. Az adnroid pedig a hivatalos oldalán már nem tartja fent a régebbi androidokat, tehát hivatalos oldalukról azt sem tudom letölteni és frissíteni.
Így androidot sem tudok frissíteni az appokhoz és az appokat sem tudom letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!