Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működnek az értesítések,...

Nem működnek az értesítések, offline-ként jelez, pedig van internet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy egy éves Huawi P40 Lite telefonom. Édesanyám használja újabban, messenger, viber és hírolvasás céllal. Van, hogy nincs a kezében 3 óráig a telefon. A régi készüléke pittyent mindig, ha írtak neki, így ettől is ezt várja el. Úgy gondolnám én is, hogy elvárható lenne, nem is vagyok digitális analfabéta.

A telefon hangereje maxon van, a messenger belső beállításában be van állítva a pittyenés, hogy jelezzen (én korábban nem voltam erre érzékeny, le nem szakad a telefon a kezemről, pár percenként mindig ránéztem, viszont a munkám miatt némán volt, nem tudom, hogy jelzett-e normálisan valaha).

A helyzet az, hogy folyamatosan aktív wifi kapcsolat mellett 10-ből 7x azt jelzi a küldő félnek, hogy a másiknál (azaz nála) nincs internet ( üres karikában pipa).

Azaz olyan, mintha lezárt képernyőnél le lenne blokkolva az internet, és csak akkor kapja meg az értesítéseket, üzeneteket, ha belép magába a messengerbe, viberbe.

Tudnátok erre ajánlani akár egy appot, ami aktívan tartja a wifit, akár valami Huawei-es tippet? Most sajnos hívogatnom kell, ha akarok valamit, mert nem kapja meg, csak ha egész nap nyomogatja.

Előre is köszönöm, ha segítetek!

2022. nov. 14. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáljátok még ki a Vibert vagy a telegrammot, a messenger nálam is fura dolgokat csinál.
2022. nov. 14. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Huawei, nekem is ezt csinálja, plusz csak az első üzenetnél jelez, a többinél se hang, se rezgés.
2022. nov. 14. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Alkalmazás beállításoknál kellene megnézni, konkrétan a Messengert , van olyan beállítás, hogy engedélyezés a többi alkalmazás felett. Vagy kezdőképernyőn megjelenés.
2022. nov. 14. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!