Az okostelefonon lévő Yahoo mailben sötét háttér van. Ezt hogyan lehet visszaállítani világosra? Vagy nem is a Yahoo mailben kell beállítani, hanem az adott böngészőben?
Valaha én állítottam be, hogy sötét legyen a háttér, de már nem emlékszem arra, hogy hogyan...
Keresem, de egyelőre nem találom.
Arra közben rájöttem, hogy nem a böngészőben kell valószínűleg beállítani, mert ez egy alkalmazás, amiben a sötét (vagy éjszakai?) módot át szeretném állítani.
Tehát hogyan?
Ezt találtam:
Android
Tap the menu icon in the top-left corner of the app.
Tap "Settings"
Scroll down to the header which reads "Display", and tap "Display Theme"
Pick from "System Default", "Light", or "Dark."
DE HOL VAN A "DISPLAY"?
A settings-ben nem találom, én nem látok ilyet!
Majd megnézem, csak letöröltem az alkalmazást, aztán újra telepítettem, most pedig nem enged belépni! 🤦🤦🤦
Akkor azt írta, hogy 1 óra múlva próbáljam meg újra. Gondoltam, ezt nem kell annyira figyelembe venni, később is megpróbáltam belépni és kiderült, hogy számolja a perceket... Szóval komolyan gondolták azt az 1 órát. Huhh.
#4. Neked van Yahoo mailed?
A "themes"-ben nem csak a színeket lehet beállítani? Úgy emlékszem, hogy ott néztem, de csak a színeket lehetett beállítani, a light/dark módot nem.
Na még volt hátra 22 perc, de most beengedett.
Nincs a Themes-ben ilyen lehetőség.
Te jó szagú kaporszakállú... Rájöttem. Nem a Yahoo mailben kellett átállítani, hanem az okostelefon beállításainál! Jáááj!
De most örvendezem! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!