Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Nokiát ajánlanátok?

Melyik Nokiát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szolgáltatót váltunk a férjemmel együtt. Ezért telefont is vásáolunk. Nokia pártiak vagyunk.

A férjem a Nokia 5230-ast nézte ki magának, 28000 forintért. Nekem is tetszik, de a Nokia 7230-assal is szimpatizálok, ami 19000 forintba kerül.

Tudom, az árak türözik a minőséget, vagyis az alapján az 5230-ast kellene nekem is választanom.

Nem vagyok egyébként egy nagy telefonbetyár, vagyis csak telefonálnék vele, esetleg néga SMS, pár fotó vele.

Eddig hagyományos telefonjaim voltak, vagyis nem széthajthatós, nem szét csúsztatható, és nem érintős.

Még annyit, hogy van 2 kisgyerekünk, aki esetleg kárt tehet a telefonba.

Ezek tükrében kérdezem, melyiket ajánlanátok nekem?

2010. szept. 29. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha csak telózásra és smsezésre szeretnéd használno akkor bőven jó a nokia 7230 is föleg ha fotozni is szoktál mert annak 3.2es a kamja a nokia 5230nak meg csak 2 (bár sztem nem mérhető a különbség). Nekem nokia 5230asom van, elég jó képeket csinál ahhoz képest (bár kb1x ha fotóztam vele, emrt sztem fotozni fényépezővel kell és nem telefonnal na m1). Ha csak a gyerkőcők miatt nem akarod a nokia 5230ast akkor amiatt ne aggodj elég strapabíró. Enyém már esett le asztalról, eset ki a kezemből, éjszaka véletlen az ágyamba maradt majd az ágy mögül szedtem ki és nem nincs semmi baja annyi, hogy kell a kijelzőre egy fólia és kész. De ha tényleg nem hazsnálnád ki az 5230ast akkor felesleges több pénzt kiadni érte. Gondolok itt Pl. a Symbianra ami ezek szerint neked felesleges lenne. Sztem mindegy melyiket választod jól fogsz járni. De ha nem hazsnálnád ki az érintőt akk sztem válaszd az olcsóbbat, vagy amelyikhez a szíved húzz.
2010. szept. 29. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a Nokia 5230at válaszd. Egy élmény érintőképernyőt használni :D

De ha neked a másik jobban tetszik, akkor azt válaszd. Te tudod, melyikhez húz a szíved inkább!

2010. szept. 29. 09:05
 3/7 A kérdező kommentje:

A 7230-asnál csúsztatni kell (remélem jól mondtam). mennyire bírja a strapát ez a része? nem-e kopik ki?

Mert a széthajtósokról már hallottam, hogy egy idő után gyengül, illetve tönkre is megy a széthajtó része.

A csúsztatósnál mi a helyzet?

és köszönöm az eddigieket, várom a további véleményeket is!

2010. szept. 29. 09:51
 4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az ár annyira tükrözné a minőséget. Néhány hónappal ezelőtt én is vaciláltam, hogy melyiket vegyem. Kipróbáltam mind a kettőt előtte a Médiába és ugyanazt tudta, csak annyi, hogy az 5230as éreintőképernyős (és ezért drágább). Aztán végül a 7230-ast választottam. Nekem nem kopik és ugyan olyan jó, mint az érintőképernyős. Nem tudom mi abban a nagy élmény...
2010. szept. 29. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó: Ja, Media Marktban kipróbáltad, mi? xD Hát az jó, hogy ott ki lehet próbálni, de nem ugyan az, mintha minden nap az érintőt nyomogatnád :D
2010. szept. 29. 22:46
 6/7 anonim válasza:
Igen, képzeld el kb. ugyanolyan. Én sem használom többre, mint, hogy telefonálok, sms-t írok és zenét hallgatok rajta, na meg néha valamit lefotózok.
2010. szept. 30. 06:20
 7/7 anonim ***** válasza:
énsem használom többre: sms,zene,telefonálás. ezért választottam a nokia 5230ast és semmiért se adnám az érintőképernyőt...márcsak azértse emrt ugye a nokcsonak forg az egész menüje és így marha nagy élvezet használni az érintőjét:) pedig nem vok telefon fan:)
2010. szept. 30. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!