Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri a Huawei Mate 50 Pro...

Megéri a Huawei Mate 50 Pro az árát?

Figyelt kérdés

#ár #Huawei #Mate 50
2022. nov. 6. 18:25
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Már ott elvérzik az összes Huawei telefon a fejlett világ piacain (főleg ha a csúcskészülékeket nézzük), hogy nincs GSM.

Nem hiszem hogy én vagyok egyedül azzal, hogy ha kicsengetek majdnem 600 ezret egy telefonért, akkor ne nekem kelljen kerülőutakat meg mókolásokat keresgélni ahhoz, hogy normálisan tudjam használni a telefont. Hardveresen tök szuper lenne egyébként.

2022. nov. 6. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Hardver, kijelző, és kamerarendszer szempontjából nagyon brutális, azon kívül hogy Neked megéri-e Google-támogatás nélkül, döntsd el Magad, csak Te tudhatod!
2022. nov. 7. 21:25
 3/4 Morzsi007 ***** válasza:
25%
Kamera rendszer ide vagy oda, de még mindig csak egy mobilról van szó, amiben pics@nyi érzékelő van. Ha már ennyi pénzt kiadnál egy droidért, akkor inkább Samsung a GSM miatt.
2022. dec. 1. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Mindenből a csúcskategóriát hozza. A többi csúcskészülék árához képest nem jelentősen kitűnő az ára és legalább tényleg nagyon jó minőséget kapsz. Ettől függetlenül több mint 500 ezer Ft-ról beszélünk és az nagyon sok pénz egy telefonért. Nem biztos hogy elfogadható itt a google hiánya ennyiért. Mindenképp lejjebb kéne vinniük az árát hogy megvegyék. Persze ha valakit ez nem zavar, akkor van olyan jó választás mint egy Apple vagy Samsung. Én sajnos nem tudok efelett elsiklani. Ha már ennyit fizetnék, akkor legyen a telefonom tökéletes és ne kelljen még szórakoznom a Gspace-szel.
2022. dec. 1. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!