Miért akarnak sokan iPhone-t akár úgy is, hogy virít róluk, hogy nem az ő kategóriájuk?
Mindenkinek egyéni mire költ
Mikor a fiatalok elkezdenek dolgozni eleinte jobban költenek
Én mint öltözködésben mint kocsiban mint iphoneban megvettem azt amire szükségem van.
Nem azért mert jaj de menő hanem mert erre volt szükségem.
De azt hozzátenném hogy az első kocsim nekem is egy 2002es fiat puntó volt, gyűjtöttem és vettem jobbat.
Most meg meg vagyok elégedve mindenemmel és csak gyűjtöm a pénzt.
Van egy kollégám, minden nap a fél fizuját arra költi hogy 5 hell cigi, kv, szar péksütemények.
Én inkább főzök teát és azt viszem + egy finom szedvics ami még olcsóbb és egészségesebb is. Lehet itt mérlegelni.
Amiről te beszélsz gondolom mikor az aluljárós emberkék a kamu adidasban iphone 7el járnak mert az milyen menő.. kb 40 ezer ft
Bárki megteheti :D
"virít róluk, hogy nem az ő kategóriájuk"
Utána viszont az virít, mintha a kategóriájuk lenne. XD
Iphone, fullos ruhák, energia-ital kettesével, majd nap végén hazamegy busszal, és ken vacsorára egy zsíros kenyeret. A kirakat rendben, a hűtő üres. De amíg a kirakat rendben, addig elégedett.
Itt nálunk Pécsen egy teljes városrész felismerhető erről. Ultra gáz amit művelnek.
Még az a tipikus aki anyuciékkal megveteti és úgy menőzik :D
Volt egy ilyen osztálytársam az iphone 6al menőzött annó
Nekem még nem volt iphoneom..
Mégis többre vittem most mint ő :D ciki
Ez szerintem nem az iphone hibája.
Kiaragadtál egy terméket a sok közül, bármi lehetne.
Drága ruhákat sem azért vesznek sokan, mert rohadt jól áll egyes embereknek, hanem az a trend és menő, így jobban érzik magukat a használójuk. Az autókat sokkal többen veszik részletre és fizetik 5-10 évig, mert nem a 2,5M Ft-osat válasszák, amit egyben ki tudnának fizetni, hanem inkább 7M-osat és menőbb lesz a szomszéd autójánál. Vagy akinek nincs rá és jaszkarizni akar, az vesz egy 18 éves 316i-t. Máris jobban érzi magát, mégha más lenézi vagy mást is gondol róla. Valaki a telefonnal van így.
Csak azt nem értem, hogy már nálunk is 14 éve kapható ez a telefon és még mindig jönnek ilyen fárasztó kérdések. Én egyike vagyok azoknak, akik megvették az első iphone-t a T-mobile-tól 2008-ban. Azóta csak ezt a márkát használom és elhiheted, hogy nem azért, mert menőnek érzem, hanem kellett egy kicsit komolyabb, más telefon, mint anno a Nokia vagy nagyon elmaradott rezisztív kijelzős Samsung, LG, minden kaki telefon. Akkor ez volt és megtetszett.
Szóval kérdező nem tudom mennyi idős vagy, hogy most merült fel benned, feltenni ezt a kérdést, de ez már egy régi dolog. Pl BMW/ről ugyanezt a kérdést fellehetne tenni milliomodszor is.
Morzsi007-nek:
Bár felpontoztalak, de azzal nem értek egyet hogy nem az Iphone hibája.
Nem CSAK az Iphone hibája. Az Apple intézi úgy, hogy státusszimbólumnak számítson.
Köszi😁
Úgy értettem, hogy az Apple nem tart pisztolyt a fejéhez senkinek, hogy vedd meg a termékünket vazze, mert különben lelőlek.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, mit választ. Hogy a marketing, meg minden milyen hatással van egyes emberekre, az más dolog. De hát más kategóriában is ez a helyzet. Sokan az Apple-t egy túlárazott sz@rnak nézik. Főleg azok, akik mèg életükben nem használták, vagy azért is utálják, mert nekik androidjuk van. Manapság már nem is annyira túlárazott, ha megnézzük a többi márkát. És azért, aki miatt elterjedt ez a fajta használható okosmobil, tablet, az még mindig az Apple. Hardverben, optimalizálásban még mindig elsők, mégha nincs is 108MP-es kamerájuk. 🙂 Én nem szeretem az androidot, soha nem is volt, de ettől nem utálom, nem mondom, mennyire hülye az, aki ilyeneket használ. Hogy lehet, hogy egy tárgy ilyen érzelmi kötődést, reakciókat váltson ki emberekből. Az emberek többsége mindig azt isteníti, amit éppen birtokol. Ami másnak van az nem olyan jó. Számomra már kissé unalmas és idegesítő, hogy még mindig nem nőttünk fel, az Apple utálatot hallgatom, olvasom 12 éve és valamilyen szinten bántó, mert nem is ismerik és nem is használták igazából a terméket. Mikor a 10 éves fiam megkérdezi tőlem, hogy az iphone tényleg rossz telefon, lassú, nem jó, mert az osztálytársai azt mondták neki. Gyerek néha egy 1. generációs SE-t használ, ami fele akkora, mint az osztálytársainak a Redmi és hasonló féltéglái, zsbre nem tudják vágni, életükben nem volt iphone a kezükbe, de megállapították, hogy sz@r. Mert ezt hallják otthon. És akkor ilyenek fognak kiírni későbba GYK-re értelmes kérdéseket. Na de kérem…
Köszi, hogy elolvastad, nem sikerült rövidre. Szép napot mindenkinek!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!