Apple iPad 9 2021 10.2 64GB szerintetek jó ötlet munkára és távoli asztalra?
Első helyen van nálunk is és külföldön is. Főleg távoli asztal kapcsolatokra kellene (Windows és Ubuntu szerver). Nem tudom Apple hogy működik, csak annyit hallottam hogy nem akadozik.
1.) A kérdésem főleg az lenne, hogy: van-e ingyenes applikáció a távasztal kapcsolatokra?
2.) Le lehet játszani biztonsági kamera felvételeket (x264 xVid), vagy nem engedi a digitális licencek miatt mint a iPhone az MP3-at? Csak ha megvásároltad az iTunes-ből?
Semmiképp sem ajánlanám távoli asztali kapcsolattal kapcsolatos munkára. Ha van is rá app, akkor is erős a gyanúm, hogy nem igazán lesz az igazi a dolog.
Videókat természetesen le tud játszani, de fizikailag felmásolni a gépre egy kicsit macerásabb, mint egy androidos eszköz esetén.
Én ilyen felhasználásra inkább egy belépő szintű laptopot ajánlanék. Akár használtan.
Windows-zal működik a Teamviewer app. Ingyenes. Ubuntuval nem tudom mi a helyzet.
Lejátszik mindent. Mp3, Mp4, xvid stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!