Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung egyre lejjebb süllyed?

A Samsung egyre lejjebb süllyed?

Figyelt kérdés
Szerintem évről évre egyre pocsékabbak, persze az árakat minden évben emelik, de minőséget nem tudnak adni. Simnán kenterbe veri őket a Huawei-Honor-Xiaomi hármas...

2022. okt. 31. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
168 óra alatt háromszor megy el a kedvem a custom rendszer telepítéstől :)
2022. okt. 31. 21:46
 12/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Huawei, Honor, Xiaomi-t nem ismerem, nekem eddig Sony és Samsung telefonom volt. Az A70 már 3 éves és még mindig működik, jóllehet az akksi már nem olyan jó, de nekem ez csak a smart égők miatt van használva, folyamatosan bekapcsolva, így is 1 feltöltéssel elmegy 3-4 napot. A52s az amit telefonálásra használok, nem rossz, lehetne jobb, de amire nekem kell, arra megfelel. Bár azért azt megemlíteném, hogy a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót még mindig nem sikerült jól megcsinálni, az borzalmas, sokszor nem érzékel, A70-en is még eléggé érzéketlen volt mindig is. Ez pl. anno a Sony-val sosem volt gond, bár ott hardware-es volt, biometrikus vagy micsoda, de sosem volt gond vele.
2022. nov. 1. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

S5, s7, s7edge, s9, s10, a5, a70, a71. Ezek a samsung telóim voltak.

Ezek közül egyedül az s7edge telefon volt szoftveresen ka.ka, de az lehet nem a samu hibája, telekomos volt. Szerettem mindet, és eléggé igényes vagyok, szóval ezek tényleg jó telók voltak.

Aztán idén, váltani készültem ismét, és konkrétan hatalmasat csalódtam a gyártóban mikor kivették a töltőket a dobozból, holott kiposztolták hogy ők aztán sose. Meg akkor, mikor lecsökkentették az S szériás telefonok felbontását full hd+-ra, egyedül az ultra lett wqhd+. Holott az S6!!!!! óta minden S szériás telefonnak wqhd+ felbontása volt! a nevetséges műanyag hátlapról ami az s21-en van inkább nem is mondok semmit.

Bátyámnak pedig s22 ultra-ja van, és az konkrétan az auto képernyőfrissítés miatt laggol rajta a youtube!!! Egy 550 ezres telón! 60hz-en jó de nyilván nem annyin fogja használni valaki aki ennyiért vesz mobilt!

Így vettem egy iphone13 pro-t, és nagyon szeretem és nem hiszem hogy lesz mostanában samsung telóm. Így kell elveszteni egy márkahű vásárlót a sz.r üzleti döntésekkel. És nem csak én vagyok ezzel így aki elpártol.

(xiaomi egy ku.la ne vegyél azt akkor már inkább Oppo ha mindenképpen kínai telót akarsz)

2022. nov. 2. 02:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem azért nem lehet a samut egy lapon említeni a többi kínai kacattal.Azért mert az iPhone menőbb, nem feltétlen rossz a Samsung.

Amúgy komolyan én csak jót tudok mondani a márkáról.

A családomban kb.mindenkinek Samu van és mindenkié nagyon sokáig bírja, úgyhogy én nem tamasztom alá hogy csak egy két évig működnek.Az anyukám telója 4 éves és még csak nem is lassú.Ami még szóba jöhet az a honor, nekem olyan órám volt,és 5 év alatt ment tönkre.Most Samsung óram van, az

egyetlen panaszom hogy iszonyú szar az aksija.Amugy most te ezt azért mondod mert tényleg tapasztaltam, vagy csak úgy hallottad valahol?Az árakat meg mindenhol emelik,lásd az apple és a xiaomi is milyen. Az hogy nem adnak töltőfejet nem újdonság,és nem csak a Samu negatívuma.De nem feltétlen csak sporolásbol,környezetvédelem szempontjából is jó, meg általában sok fej van itthon mert régen mindenhez adtak.

2022. nov. 2. 12:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem Huawei p30 pro telefonom van evek ota. En egy samsung (s10 talán?) telot csereltem erre, es nem bantam meg. Ha elromlana, szerintem ugyan ilyet vennek. P40-re nem valtanek, mert ugye nem tamogatja a google .
2022. nov. 6. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!