Jövedelmed mekkora részér fordítod telefonvásárlásra?
"-Igen gondolkodom készülék vásárláson és a nagy kínálatból nem tudok dönteni, hogy a nettó 300e-res fizumból mennyit lenne érdemes rászánni ami nem is drága, mert sajnálom rá a pénzt de nem is egy fél év múlva használhatatlan vacak."
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni.
De egyébként itt is igaz, hogy könnyen a legolcsóbb válhat a legdrágábbá. A pár tízezer forintos telefonokkal nem érdemes próbálkozni.
" a nettó 300e-res fizumból mennyit lenne érdemes rászánni"
Nekem jóval magasabb a fizetésem, de még mindig 100 ezer a lélektani határom, így a mostani telóm is egy használt Samsung zászlóshajó, ami tavaly akkucserével együtt belefért ebbe a limitbe. Szerencsére nekem nem játékra kell, hanem kommunikációs eszköz és fényképező egyben, semmi más.
"Szerencsére nekem nem játékra kell, hanem kommunikációs eszköz és fényképező egyben, semmi más."
Nem tudom, hogy ez miért szerencsére. A fényképezés és videókészítés veszi legjobban igénybe a telefon erőforrásait. (Jó nyilván vannak nagyon elszállt játékok, de az egyszerű unaloműzők nem igazán hajtják ki egyik telefon lelkét sem.)
80.000.- -> 0,3 %
800.000.- -> 3 %
266.665.- -> 1 %
26.666.500.- ---> 100% havi jövedelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!