Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Micro-sim-ből nano-sim, majd...

Micro-sim-ből nano-sim, majd vissza micro-sim, működik?

Figyelt kérdés

Adott egy új dominós sim kártya, és egy új kijelző nélküli GPS karkötő.

A karkötő leírása alapján micro-sim megy bele, de a kártyát előtte egy normál telefonba kell tenni, hogy kikapcsoljam a PIN kód kérést, illetve hogy aktiváljam. Viszont nincs micro-sim-es telefon a közelemben, csak nano-simes.

A kártya micro-sim részét már kivettem, ha kiveszem a nano-részét is akkor majd vissza tudom alakítani micro-simmé?

2022. okt. 28. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
igen, visszarakod abba a keretbe amiből kitörted
2022. okt. 28. 10:43
 2/11 anonim válasza:
87%
Ha már nincs meg a keret, amiből kiszedted, lehet kapni hozzá ilyen "átalakítókat", amik igazából ugyanolyan műanyag keretek, mint amiből kitörted a kártyát. Ezeknek a dolgoknak annyi előnyük van, hogy van rajtuk egy vékony ragacsréteg, így a keretbe visszatett kártya nem tud kimozdulni a keretből az eszköz belsejében. Ez nem tűnik nagy dolognak, de én már szenvedtem órákig azzal, hogy egy laptopból kivarázsoljam a SIM kártyát, amit nem lehetett kivenni, mert kicsit kijött a keretből.
2022. okt. 28. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
1 Igen, és hogy rögzíted?
2022. okt. 28. 10:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A keretbe vissza lehet tenni csak ha már kitörted akkor nehezen fog benne maradni, óvatosan kell ezzel "játszani". Ha esetleg beragadt a készülékbe mert szétcsúszott akkor elég szenvedés a kiszedése.
2022. okt. 28. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Na, pont erre gondoltam én is.
2022. okt. 28. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:

"1 Igen, és hogy rögzíted?"

Nem tudom, lehet hogy én vagyok maradi, de nekem eszembe sem jutott amikor ilyet csináltam, hogy ne pöttyintsek oda egy pici pillanatragasztót hogy ne essen ki a kitört keretbe visszarakva. És nem volt semmi gond, utána meg ugyanúgy le lehetett törni.

2022. okt. 28. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Én azért óvatosan bánnék a pillanatragasztóval, mert szigetel. Persze kinek milyen jó a kézügyessége.
2022. okt. 28. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:
tixó... a kártya hátulján nem okoz gondot, nem lesz tőle annyival vastagabb, hogy ne menjen a helyére és egyben tartja a keretet és a kártyát.
2022. okt. 28. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, és hogy rögzíted?"

Simán visszatettem és magától benne maradt a kitört SIM a keretben. Telefonba betéve meg az szépen összetartja.

2022. okt. 28. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:

"Igen, és hogy rögzíted?" kérdésekre:

1. az esetek 90%-ban belepattan a keretbe

2. ha nem vagy el van törve a keret, átlátszó ragszalag az érintkezővel ellentétes oldalra

2022. okt. 28. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!