Szeretnék másik telót, de szüleim nem nagyon rajonganak érte, mert a jelenlegi működik. 3. emeletről nem akarom ledobni, vízbe sem akarom ejteni, mert az túl átlátszó lenne. Valami szoftveres megoldás vagy nem tudom mivel lehetne megoldani? Redmi 4x-em van.
a villamos sínen felejtett mobil, könnyen lapos és hasznavehetetlen lesz.
2022. okt. 28. 13:56
12/18 anonim válasza:
Először azt kéne tudni, hogy mi bajod van a mostani telefonoddal? Mi nem felel meg benne? Ha már megvan a gond(például:túl gyorsan merül, szaggat, stb.), akkor menj oda a szüleidhez maximum. Ha úgy mész oda hogy meguntad, akkor röhögve elküldenek. Nem ismerem a szüleid anyagi helyzetét, de lehet hogy jó okkal nem kapsz új telefont. Egyébként, ha gondolod keress te magad pénzt. Diákmunka, vagy csak elmész valamelyik szomszédodhoz fát aprítani pénzért. Össze fog gyűlni a pénz.
2022. okt. 28. 14:13
13/18 anonim válasza:
a következő iPhone 13 v.14 lesz
2022. okt. 28. 14:31
14/18 anonim válasza:
Van aki fűtést sem fog tudni fizetni idén, nemhogy új telefont venni.
Nyilván mindenkinek a saját problémája a legnagyobb...csak ez nem igazán nevezhető problémának.
2022. okt. 28. 15:58
15/18 anonim válasza:
Kérdező még válaszolsz?
2022. okt. 28. 17:50
16/18 anonim válasza:
Basszus, azért ne tamadjatok mar ennyire
Rohadt régi telefonja van
2022. okt. 29. 10:38
17/18 anonim válasza:
??? Nem hiszem hogy iphonera vagyna a kerdezo:'DD
2022. okt. 29. 10:39
18/18 anonim válasza:
Amúgy szerintem ne tedd tonkre, hanem mond el hogy már használhatatlan, gyorsan merül, meg az összes bajodat vele kapcsolatban.
Olyat ami nincs, szerintem ne kamuzz be, elég ha felsorolod amik vannak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!