Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vesznek a...

Milyen telefont vesznek a gazdagok, amivel lehet flexelni? Linkeljetek, de ne ilyen gagyi 1 misis iphont ami minden tininek van már, mert nekem Üzleti partnereket kell lenyűgöznöm!

Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 19:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyet, gazdag üzletemberek nem szoktak telefonnal flexelni.
2022. okt. 27. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb gazdag üzletember nem flexel a telefonjával. Annál egyszerűen több eszük van és egy átlag embert amúgy sem érdekli a másik telefonja.

Egy jó karórával sokkal nagyobb tekintélyt lehet sugározni.

Egyébként a kérdésre válaszolva, most a fekete S22 Ultra a leginkább elegáns telefon. Az való egy üzletembernek. Talán egy felsőkategóriás SONY telefon méginkább. A Sony Xperia Pro-I re gondolok.

2022. okt. 27. 20:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Flexelni

A bosch 1100 W-os professzionális flexe 20 rugó körül megy.

A port is bírja.

A kérdés többi részét nem vágom.

2022. okt. 27. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha te az üzleti partnereidet a vacak telefonoddal és nem a tudásoddal akarod lenyűgözni, akkor már régen rossz úton jársz. Ha ezzel jelennél meg egy tárgyaláson, akkor sokkal inkább le tudnád nyűgözni az üzletei partnereidet:

[link]

Flexelni meg ezzel lehet:

[link]

2022. okt. 27. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

„Igen is a telefon a lényeg mindig az az első hogy ki csapják az asztalra.

és megaláztak amikor a tavalyi ájfont vettem elő.”

Akkor ők is ugyanolyan buták, mint te vagy, de, ha nekik csak ez számít, akkor vedd meg a legdrágább telefont aztán villogj vele. Például ezeket:

[link]

Úgy látszik van olyan birka, aki képes egy ócska vacak telefonért ennyit fizetni. Tipikus mai végtelen buta ember, okos telefonja van, esze nincs.

2022. okt. 27. 21:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Remélem örülsz, hogy töröltetted a válaszom.

Itt van újra: Én inkább az eszemmel vágnék fel, hidd el, az jobban bejön az embereknek.

#1-es

2022. okt. 27. 21:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem töröltettem senki válaszát, nem én voltam!

Bármit írhattok tesóim demokrácia van

2022. okt. 27. 21:57
 18/21 A kérdező kommentje:

ja de az elsőt igen, mert az nem a kérdéssre volt válasz!

amiben csak simán lehülyéztek az maradhat, nem para!

2022. okt. 27. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Telefonnal nem lehet flexelni, nem fogja meg a körmöskulcs
2022. okt. 28. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, a gaztdag üzletemberek nem itt szoktak kérdezni. Aki gazdag üzletember, az legfeljebb a tulajdonosa ennek az oldalnak, nem felhasználója.

Jókat szoktam röhögni az ilyen kérdéseken, ennél jobb már csak az "50 milliólért milyen kocsit vegyek" jellegű kamuzások.

Te barátom, flexelni majd akkor fogsz, ha kijártad a szakmunkásépzőt, és a melóban a kisfőni alkalmasnak talál arra hogy segédmunka helyett a sarokcsiszolót is használhassad.

2022. okt. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!