Xiaomi Redmi 10 vízbe esett, teljesen elmerült viszont működik, kell vele tenni valamit?
Figyelt kérdés
Vízbe ejtettem a telefonomat ami teljesen el is merült benne, azután kivettem, leszedtem a tokját, megtöröltem a telefont, illetve kikapcsoltam.
Majd utána visszakapcsoltam és eddig kutya baja. Kamera, hang, minden megy rajta, képernyő is szépen érzékel .
Ez azt jelenti, hogy megúsztam?
2022. okt. 26. 13:47
2/7 A kérdező kommentje:
Tölteni is tölt normálisan úgyhogy valószínűleg vízálló.
2022. okt. 26. 14:18
3/7 anonim válasza:
Ip 53 védelemmel van ellátva a telefon. Ez a fröccsenő víz elleni védelmet jelenti. Mivel gondolom egyből kivetted a vízből mikor beleesett, a fröccsenésvédelem lassította a víz beáramlását a készülékbe. Jutott bele víz, de nem annyi hogy baja legyen. Szerencséd volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem kellett semmit tenni vele, hálistennek kutya baja.
Mondjuk ez lett volna az utolsó gondolatom, hogy sóba vagy rizsbe teszem még akkor is ha baja esett volna.
2022. okt. 31. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!