Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek akik azonnal rájönnek hogy hogy ez tréfás hívás? tudja hogy miért?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 21:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Én arra JokesPhone alkalmazásra gondolok!
2022. okt. 25. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
csak
2022. okt. 25. 21:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi nem lehet megtréfálni egyes embereket JokesPhone alkalmazással!
2022. okt. 25. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már róla. Egy előre felvett random szöveg. Feltűnően elbeszél a másik mellett. Régebben mi is szórakoztunk ezzel. De akkor se volt jó.
2022. okt. 25. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Látod még a kérdést sem tudtad helyesen feltenni. :)

Ne csodálkozz ha a második másodpercben lebuksz.

2022. okt. 25. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Ő nem beszél.

Csak vannak ilyen random felvételek, meghatározott témák alapján. Azt játsza le. De ugye ha nem megfelelő módon reagálsz rá, nem beszélgetsz vele, hanem lerázod, akkor feltűnik, hogy felvétel vagy valami nem jól van.

2022. okt. 25. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyesmi alapból hót béna, és maximum általános iskola alsóig vicces. Az igazi nagyágyúk azok "élőben" nyomják nem béna felvételekkel.
2022. okt. 27. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!