A Yettelnél már nem szokás értesítést küldeni az egyenlegről?
Feltöltőkártyás mobilt használok, mert így éri meg nekem, és még Pannon volt, amikor az ügyfelükké váltam. Régen kaptam az értesítést, ha ment pénz a kártyára, és akkor is, amikor bizonyos összeg alá csökkent.
A hétvégén kellett azzal szembesülnöm, hogy egy fillér sincs a kártyámon, de erről semmi értesítést nem kaptam előzőleg. Ez most mindenkinél így van, mióta Yettel lett a szolgáltató?
#2: a kérdésem nem erre vonatkozott. Régen automatikusan jött figyelmeztetés, illetve kaptam SMS-t arról, ha feltöltöttem. Kíváncsi voltam, más is tapasztal-e ilyet.
Az más, hogy van olyan szolgáltatás, ahol én rákérdezhetek. Amúgy vicc, hogy 199Ft lekérdezni, miközben Yettel alkalmazás ingyen is megmondja.
5-ös vagyok, miért is lettem lepontozva?
Változott a helyzet, tartják a markukat ezek is minden fillérért. Ezért ne én legyek már a hibás :D Ha nem tetszik, lehet használni az appot, vagy elhúzni másik szolgáltatóhoz. Amikor benyögte a gép, hogy 199 forint, másnap mentem is be lemondani az előfizetésemet. Menjenek a ... oda.
"... illetve kaptam SMS-t arról, ha feltöltöttem."
Arról most is kapsz.
De a kérdés nem erre vonatkozott.
#9: szerintem hadd tudjam már jobban, kapok-e SMS-t...
És a kérdésem alatt ez a szöveg van: "Régen kaptam az értesítést, ha ment pénz a kártyára, és akkor is, amikor bizonyos összeg alá csökkent."
A kérdésem az automatikus SMS-értesítésekre vonatkozott, nem arra, hogy én hol tudok utánanézni az egyenlegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!