Xiaomi Redmi Note 11 pro telefonom van. Régebben volt Xiaomi SE MI 9. Érdekel engem hogy még valakinek vannak ilyen gondjaim mint nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat szokott lefagyni. Főleg a youtube, meg instagram. A kijelző világítás változik, de nincs bekapcsolva semmi. Alzában vettem, nem tudom érdemes és lehet egyáltalán vissza vinni a telefont emiatt.2022. okt. 24. 13:29
1/3 anonim válasza:
Sajnos vannak. Írd be itt a keresőbe, hogy Xiaomi, és láthatod, hogy nagyon sok mindenkinek fagyik a telefonja, van, akinek videózás közben, van, akinek csak úgy, mert miért ne alapon. Nagyon rossz választás a Xiaomi! Én is megbántam, hogy megvettem, és nem tudok túladni rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Akkor nincs értelme. De régebbi model jó volt.
Most vettem ezt az újabbat és Úristen.
2022. okt. 24. 14:33
3/3 anonim válasza:
Nem rossz választás a xiaomi, de, ha nem nézel bele jobban, akkor hiába az egész. Keress valakit aki ért hozzá és az majd megmondja neked, hogy melyik a jó választás. Gyengébb processzorral persze, hogy lefagy. Nem mindegyik Xiaomi telefon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!