Új Xiaomi telefonnál vannak videólejátszási problémáim, mi lehet a gond?! (lent kifejtem)
Messengeren az elküldött videókat csomószor nem játssza le, csak akkor, ha a beszélgetésben belemegyek az elküldött képek/videók mappába és ott nyitom meg.
Illetve filmet néztem rajta, ha egy 10 másodperces tekerésnél többet tekertem bele akkor megállt és nem csinált semmit. Törölnöm kellett a futó alkalmazásokat, hogy folytathassam...
Mi lehet a gond? Ez vajon nem is fog megjavulni, gyári hibás?!
Vajon ilyen panasszal kicserélik/levásárolhatom a garancia által?
Telepítsd újra a messengert
Ha utána is ilyen, akkor ez ezen a készüléken ilyen
"Messengeren az elküldött videókat csomószor nem játssza le, csak akkor, ha a beszélgetésben belemegyek az elküldött képek/videók mappába és ott nyitom meg."
Hol van neked olyan mappa a messengeren belül. Komolyan érdekel, mert valami adatvédelmi törvény miatt talán már egy éve nem lehet vissza nézni "direktbe" a média előzményeket. Régi messengernél talán még ott van. De az újban hogy találod meg??
Ha régit használsz, akkor lehet azzal van baj. Frissíteni szoktál?!
Nálam beszélgetésekből még mindíg nem elérhető. Ha letöltöm úgy a telefonomon van olyan mappa. De messengeren belül ilyen nincs.
Nálad esetleg hol található?? Ugyan úgy beszélgetéseken belül??
Beszélgetésben rámész az illető nevére és ott van olyan, hogy "médiatartalom és fájlok megjelenítése"
Csak nagyon minimális ideig volt kiszedve, amíg átkerültek ide a legörgetés helyett.
Amúgy a messengert többször is újratelepítettem már, nem oldotta meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!