Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az öregek (főleg nők) miért...

Az öregek (főleg nők) miért szeretik a kihajthatós mobiltokokat, és a fiatalok miért nem?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Ez tényleg így van, erre en is kiváncsi vagyok
Ez tényleg így van, de nem érdekel a miértje
Ez nincs így
8 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
A fiatalok a divatmajomkodásra mennek, az idősebbek meg már tudják, mi a praktikus.
2022. okt. 23. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Igen nagyon praktikus amikor belelóg a kamerába
2022. okt. 23. 18:10
 3/10 A kérdező kommentje:

😅

Na igen..

praktikumot én sem látom benne, legfeljebb azt, hogy védi a kijelzőt, bár lehet h szól mellette egyéb érv is amit eddig nem vettem észre

2022. okt. 23. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
A kijelzővédelem irreleváns, mert arra ott van az üvegfólia, vagy a hidrogel ami a karcolásokat kijavítja magán. Amúgy meg nem arra veszed a telefonod hogy leejtsed, ha sokszor előfordul akkor vagy törésálló tokot veszel vagy egy ilyet, de nem a többiek lesznek buták akik nem ejtik le
2022. okt. 23. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Mert a kihajtható mobilok mind "butatelefonok". (Kivéve Z flip, Z fold és méregdrága társaik) A fiatalok és középkorúak szinte mind okostelefont használnak, az idősekre ez általában nem jellemző. Butatelefonból is van többféle kialakítás. Miért a kihajthatót használják az idősek? Nem látok a fejükbe, de szerintem azért mert csukott állapotban nem tudják véletlenül elnyomkodni a gombokat. Szerintem a kinézetük is jobban bejön nekik.
2022. okt. 23. 19:04
 6/10 A kérdező kommentje:

“Szerintem a kinézetük is jobban bejön nekik.”

Én is ettől félek! 😳

Van egy elméletem, hogy az idősebbek egyfajta noteszként tekintenek az okostelefonjukra és ennek megfelelően tudat alatt notesz-kinézetet próbálnak adni neki emiatt

2022. okt. 23. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Én is jobban szeretem az okostelefonomat ilyen ki hajthato tokba rakni mert megvédi ki jelzöt.
2022. okt. 23. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is utálom a tokját csak nem gondoltam hogy levegyem róla eddig. Így kaptam. Pedig tényleg nagyon zavaró fényképezésnél.
2022. okt. 24. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

#5 Ugye az megvan, hogy kihajtható tokról volt szó. Te meg a kihajtható telefonokról kezdtél elmélkedni...

Családban van ilyen tok, azt látom, hogy rácsukva azonnal lezár a telefon, és bekapcsol az "always on" kijelzés a ráhajtható fedlap függöleges ablakában. Nem a praktikum miatt vette a gazdája, hanem mert elegánsabb, mint egy sima szikikon tok.

2022. okt. 24. 00:21
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Ja hogy mobilTOK! Mibilokat opvastam.😅

5. Voltam. De kihajthatós mobiljuk is rohadt soknak van.

2022. okt. 24. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!