Győrben hol van olyan bolt ahol használt telefonokat lehet venni? Akár zaci is jó? Az ilyen helyeken mennyivel szokott olcsóbb lenni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 20:30
1/1 anonim válasza:
Nekem most hirtelen két ilyen hely jutott az eszembe. Egyik az a Baross út végén van (a sétáló utcáén), úgy, hogyha a városháza felől mész, akkor a másik oldalon (a szomszédságában egy ruhaüzlet van). A másik az Árkádban van az interspárral szemben. De biztos van több is, talán valaki leírja Neked, de nekem most hirtelen több nem ugrik be, még én is csak 1 éve élek itt:)
Amúgy olcsóbbak, hogy mennyivel az használtságtól is függ... hány éves, mennyire kopott, minden funkciója működik e stb stb. Érdemes benézned, biztos segítenek benn is, ha elmondod pontosan mit szeretnél és milyen árkategóriában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!