Miért szeretik annyira az iPhonet? Azért mert menő?
Én sokszor nem értem, hogy sokan mit esznek annyira az iPhone telefonokon.
Szerintem indokolatlanul drága és ripityára törik ha leejted.(főleg a képernyő).
Valaki nem tudná elmagyarázni hogy miért vesz az emberek nagy része iPhonet olyan sok pénzért?
Vagy csak azért mert akkor nagyon menő vagy a buszon?
Félreértések előtt elmondanám hogy nem irigykedésből írom,mert nem vágyom iPhone-ra.
De volt tapasztalata az apámnak iPhone -nal.
Szerintem az abnormális,hogy vannak szülők(nem mondom hogy mindenki)akik hitelt, kölcsönt vesznek fel,hogy a gyerekeiknek meg tudják venni a legújabb iPhone-t, amivel majd a suliban flexelhetnek, mert iPhone nélkűl nem élet az élet.
Én nem vitatom, hogy jó telefon de hol éri ez meg?
10essel egyetértek, de ha már ez a kérdés, igen, szerintem menő.
Ha összeveted a csúcskészülékekkel, olcsóbb az andoidos készülékeknél, így egész egyszerűen az ár/érték arány kedvezőbb.
Ha az olcsó androiddal veted össze, akkor pedig csak simán menőbb, értelmes anyaghasználat, letisztult forma, meg lehet vele jelenni, és csak teszi a dolgát. Megtarthatod 5 évig vagy évente eladhatod, hogy megvedd a legújabbat ez már a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!