Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szeretik annyira az...

Miért szeretik annyira az iPhonet? Azért mert menő?

Figyelt kérdés

Én sokszor nem értem, hogy sokan mit esznek annyira az iPhone telefonokon.

Szerintem indokolatlanul drága és ripityára törik ha leejted.(főleg a képernyő).

Valaki nem tudná elmagyarázni hogy miért vesz az emberek nagy része iPhonet olyan sok pénzért?

Vagy csak azért mert akkor nagyon menő vagy a buszon?

Félreértések előtt elmondanám hogy nem irigykedésből írom,mert nem vágyom iPhone-ra.

De volt tapasztalata az apámnak iPhone -nal.

Szerintem az abnormális,hogy vannak szülők(nem mondom hogy mindenki)akik hitelt, kölcsönt vesznek fel,hogy a gyerekeiknek meg tudják venni a legújabb iPhone-t, amivel majd a suliban flexelhetnek, mert iPhone nélkűl nem élet az élet.

Én nem vitatom, hogy jó telefon de hol éri ez meg?

2022. okt. 19. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

10essel egyetértek, de ha már ez a kérdés, igen, szerintem menő.

Ha összeveted a csúcskészülékekkel, olcsóbb az andoidos készülékeknél, így egész egyszerűen az ár/érték arány kedvezőbb.

Ha az olcsó androiddal veted össze, akkor pedig csak simán menőbb, értelmes anyaghasználat, letisztult forma, meg lehet vele jelenni, és csak teszi a dolgát. Megtarthatod 5 évig vagy évente eladhatod, hogy megvedd a legújabbat ez már a te döntésed.

2022. okt. 19. 23:49
 12/16 NTBS ***** válasza:
19%
Sok oka lehet. Megbízható, jólétet sugároz, cégtől kapták. stb.
2022. okt. 20. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én zenélnék és saját stúdiót szeretnék, az áráért egyértelmű az M chipes MacMini kezdetnek. Az alacsony késések miatt egy-két használt iPad is teljesen jó lenne midi kontrollerként, lásd Beardyman. Nyilván akkor már csak melléraknék egy szifont, és azon is inkább fizetnék az optimalizált appokért. Most droidon kapásból három olyan apptól szeretnék megválni, amiért fizettem. Naptár beragadt lejárt értesítésekkel redőnyön, todo lista app aljas korlátozásokkal az ingyenesben, összesen egy magas havidíjas upgrade-et kínálva, meg a hézagosan szinkronizáló google Keep. Idő átmenteni mindent valamibe, amit nem is ismersz, tehát még mindig cipelem őket... Meg ez, hogy maga a rendszer sokszor többórás értesítéseken kitartóan hirdeti, hogy két perce... Nem hiszem el, hogy egyedül engem zavar. Apple cuccoknál azért ritkább az ilyen, és hajlamosak javítani.
2022. okt. 20. 07:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem konkrétan egy délután volt Iphone-m, másnap már a postán volt, az első vevő vitte is, szinte semmit nem veszítettem rajta.:) Én ugyanígy vagyok a Samuval, csakis Samut veszek.:) Mert szépek, szeretem au Androidot, mert nálam eddig mindegyik hibátlanul működött, egyszerűen Samu imádó vagyok.:D Meg tudnám venni bármelyik ájfont, mert szerencsére most nincsenek anyagi gondjaim, de csakis a Samu.:D
2022. okt. 20. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Én Honor mániás vagyok, de körülöttem mindenki Samus, elég népszerűnek tűnik mifelénk is :D
2022. okt. 20. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Jól lepontoztatok okosok, ettől még zenéhez kényszerpálya gondolni az apple cuccokra. Extrém alacsony késleltetésre, tényleges melóra (tehát nem várni a windowsra, hogy pofátlanul befrissüljön, aztán lesni, hogy megint lehet hibát vadászni, lehetőleg az esti koncertig próbával együtt meglegyen... Aztán amikor nincs semmi gond, mégis lekéseget a timesyncről... Nem, mission critical környezetben ott az egy gyártótól a hardver és a szoftver felállás, egy bő negyed század óta. Nyilván nem kell youtubehoz Mac, de belépőnek egy M1 Mini bőséges erő és nagy nyugalom. Felébe kerül vágyaitok gamer laptopjainak.
2022. okt. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!