Miért ilyen retek lassú a google drive?
Gyors internetkapcsolatom van, ráadásul nem is jó az app felülete, mert a telefon kedvétől függ, hogy elindul-e a feltöltés, vagy esetleg leáll vagy hiba, ráadásul nem látod, hogy egyenként épp miket tölt fel, és van olyan hogy a feltöltendő file-ok felét visszadobja magától. A telefonon levő fényképeket szeretném gépre áttenni és minden héten ez egy órás fejfájás a drive-al.
Eleinte dropboxot használtam mert stabilabb volt, de a sok céges, barát, stb unszolására hogy milyen jó, átálltam a drive-ra.
Normális, hogy pár fotó meg video feltöltése fél óráig tart és imádkozni kell a sorshoz, hogy ne szakadjon meg, meg nem lezárni a telefont stb? Hát már agyvérzést kapok!!!
Mi a jobb megoldás ennél? Kábellel lefejteni a képeket manuálisan? Vagy sd kártya? Tegyem fel a dropboxot? De ha már van egy ilyen appom miért használjak kettőt? Nem tudom mit csináljak. Már tényleg megőrülök.
Egyszerű képeket videokat szeretnék áttenni a telefonról a számítógépre. Ennyi az elvárásom. Nem 50.000 file-os programkódok, nem 50 gigás filmek, semmi, pár nyomorult fénykép és video.
Más baj lesz ott. Most kíváncsiságból megnéztem, egy 125 MB méretű fájl 5 másodperc alatt jött le. Az 200 Mbps. Felfelé itthonról nem mérvadó nálunk, mert a net csak 20 Mbps-t tud felfele irányban.
Képekkel meg nincs gondom, amit a telefonnal fotózok, mobilnettel nagyon hamar felkerül a felhőbe.
"Miért ilyen retek lassú a google drive?"
Hogy neked miért az, nem tudjuk.
Nekem nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!