Valaki tud nekem ajánlani olyan vízálló és bővíthető telefont, ami jobb mint a Samsung, és árérték arányban is kedvezőbb?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy Samsung Galaxy S20Fe telefonom van, és majd szeretnék váltani, viszont az új Samsungok már nem bővíthetőek és k*rva drágák! Eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel a legcsúcsabb és a legdrágább telefon, csak ki tudja elégíteni a felhasználási igényeimet. A kamera annyira nem lényeg, mivel ritkán szoktam fotózni. Ami fontos inkább a bővìthető memória zenék és videók letöltésére, a jó hangszóró és képfelbontás, zene hallgatás és video nézéshez, esetleg játékhoz, valamint az erős aksi ami sokáig bírja és gyorsan tőlthető. Ezen felül még nekem nagyon fontos a vízállóság is. Így dióhélyban ezek lennének a fontos dolgok.
Ki melyik márkát és típust ajánnlja?
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. okt. 17. 18:01
11/13 A kérdező kommentje:
Jaj, én nem utàlom! 😀 Valószínű maradok a Samsungnál, úgy látszik nem találok tudásban jobbat, az Euronicsban az Oppot ajánlottàk, de az meg kínai, és nincs olyan ami vízálló meg bővíthető egyben. Úgy hogy marad Samsung. Szívem szerint az A 73 5G-t vennèm, de itthon nem tàmogatott a szervizelèse sajnos.. Pedig brutâl teló lehet. S-et meg már nem akarok venni, mert rohadt drága, és már nem bővíthetőek. Ígyy maradok az A-nàl. 🙂
2022. okt. 18. 18:11
12/13 anonim válasza:
Meséld már el, hogy mi az amiben annyival jobb az A73, hogy cserélni kelljen?
13/13 anonim válasza:
Igaza van a 12-esnek. Az A73 is egy kevésbé jó telefon, mint az S20 FE. Ha megvennéd, rosszabbnak éreznéd, mint a mostanit. Hidd el, nem futna olyan simán, mert gyengébb proci van benne. Nem akadozna azért, nem erről van szó, csak simán lassabb lenne. A kamerája sem éri el az FE szintjét. (Az FE fotózási képességei még mindig a csúcsmobilok szintjén vannak. Talán csak éjszaka rosszabb valamivel.) Persze, azt írtad, hogy neked ez nem szempont. Én csak 2 év múlva gondolkodnék cserén a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!