Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy telefont de nem...

Vettem egy telefont de nem tudom felveni ha hívnak most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont iHunt Cyber Shark és mikor ki akartam próbálni a hívást(vagyis egy másik telefonról fel hívtam magam) nem jelent meg semi csak a csengő hang szolt meg. Már mindent meg próbáltam de nem sikerült. Mit kéne most be állítani vagy csinálni?

2022. okt. 14. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Visszavinni oda, ahonnan vetted.
2022. okt. 14. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Gyorsan vidd vissza- és vegyél egy normálisabb telefont! Egyébként érdemes lenne használtban is gondolkodnod, én például két évvel ezelőtt vettem egy Huawei Mate 10 Pro-t, ami egy 2017-es csúcskészülék volt... A mai napig is simán megállja a helyét, pedig használom rendesen :játékok, fotózás és képszerkesztés, közösségi média és még rengeteg minden..
2022. okt. 14. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél egy TELEFONT, ne egy annak csúfolt ipari hulladékot.
2022. okt. 15. 05:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vidd vissza, és egy ilyen ipari hulladék helyett vegyél egy normális telefont! Vagy ha egy olyan drága Neked, akkor vedd részletre! A noname nem megoldás, mert azokkal csak mind szívni fogsz!
2022. okt. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!