Vettem egy telefont de nem tudom felveni ha hívnak most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont iHunt Cyber Shark és mikor ki akartam próbálni a hívást(vagyis egy másik telefonról fel hívtam magam) nem jelent meg semi csak a csengő hang szolt meg. Már mindent meg próbáltam de nem sikerült. Mit kéne most be állítani vagy csinálni?2022. okt. 14. 22:53
1/4 anonim válasza:
Visszavinni oda, ahonnan vetted.
2/4 anonim válasza:
Gyorsan vidd vissza- és vegyél egy normálisabb telefont! Egyébként érdemes lenne használtban is gondolkodnod, én például két évvel ezelőtt vettem egy Huawei Mate 10 Pro-t, ami egy 2017-es csúcskészülék volt... A mai napig is simán megállja a helyét, pedig használom rendesen :játékok, fotózás és képszerkesztés, közösségi média és még rengeteg minden..
3/4 anonim válasza:
Vegyél egy TELEFONT, ne egy annak csúfolt ipari hulladékot.
4/4 anonim válasza:
Vidd vissza, és egy ilyen ipari hulladék helyett vegyél egy normális telefont! Vagy ha egy olyan drága Neked, akkor vedd részletre! A noname nem megoldás, mert azokkal csak mind szívni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!