Hogy jelez a viber ha valakinél le vagyok tiltva? 2 db. szürke pipa van az üzenetnél.
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 18:33
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy ezt sehogy nem látod. A két szürke meg csak annyi,hogy nem olvasta el. Ettől még persze letilthatott, de itt nincs olyan mint a messenger él, ahol kiírja,hogy erre a beszêlgetésre nen tudsz válaszolni. Ismerős a vibert is törölte, de csak a fotója tűnt el, viszont attól még úgy látszik a telefonkönyvben mintha lenne neki.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha letiltott akkor a 2 szürke pipa sem lenne, vagy nem?
2022. okt. 4. 22:13
3/4 anonim válasza:
Mint írtam ez nem messenger. Úgymond a postaládájába megérkezik az üzenet, ezt jelzi a két szürke pipa, de ha tiltott,akkor a program nem jelzi, hanem kukázza.
4/4 anonim válasza:
Ha letolt akkor nem látod, hogy mikor volt elérhető és nem mennek át az üzenetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!