Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen idős telefont használto...

Milyen idős telefont használtok, milyet és ha sokáig használjátok akkor mi okból nem cserélitek le hamarabb?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
iPhone 6S-et váltottam fél éve, előtte elég sokáig őt nyúztam, viszont hiába cseréltem akksit, naponta 3x töltöttem, így Xs Max-ra cseréltem.
2022. okt. 3. 21:35
 12/17 Szirty ***** válasza:
100%

"akkor mi okból nem cserélitek le hamarabb?"

Nem annak kell ok hogy ne cseréld le, hanem annak hogy lecseréld.

2022. okt. 4. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ a telefon meddig bírja. Volt olyan amihez akkut nem lehetett kapni, az ha jól emlèkszem három èvig vitte ( Wink World ). Aztán volt egy másik, őt kb kèt èvig használtam ( Xiaomi redmi 6A ), majd mèg egy amit egy èvig sem mert mindig előjött valami baja, így visszaadták az árát (Alcatel 1S 2020). A mostanit pedig picit több mint egy ève használom. Ami egy motorola g10.
2022. okt. 4. 08:33
 14/17 NTBS ***** válasza:
100%
Most kellet újat venni. Korábban 10 évig is ugyanazt használtam.
2022. okt. 4. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Galaxy S7 Active, 2017-es. Nem találtam olyat, ami jó lenne helyette. Nincs a Samsungnak ma olyan robosztus, valóban ütésálló telefonja, ami tudná azt, amit ez. Az Xcover 5-t hagyjuk, az egy játékszer.
2022. okt. 4. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy J6+. Már három éves, elég gyors, kivéve itthon, de az a Voda hibája. Éppen tegnap kapott frissitést. Ennek a tokja is elég szakadtnak látszik, nem akarta még senki sem elrabolni.
2022. okt. 5. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Apám régi, lerakott telefonjait viszonylag gyakran használom főleg itthon sim nélkül netezgetni stb. addig sem merül a sajátom. Most egy 16 gb-s iphone 6s-ről írok, de van egy jóval régebbi samsung galaxy young is a fiók mélyén. Asszem android 2.3 fut rajta, van benne egy sd kártya néhány zenével, szóval mp3 lejátszónak tökéletes. Sajna a google már letiltotta de a facebook lite app rajta maradt, benne a csökkentett messenger is. Simán chatelek még róla :D
2022. okt. 6. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!