Melyik szerintetek a legrosszabb telefon márka?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 00:38
1/14 anonim válasza:
Mostani legrosszabb gyártók:
TCL, Microsoft, Nokia,
Egy fokkal jobb:
Huawei, Asus, Sony(régen imádtam)
3/14 A kérdező kommentje:
2.
Miért? Nekem volt egy Apple telefonom pár éve, de nem volt vele komolyabb gondom, csak néhány apróság. Mi bajod van vele?
2022. okt. 2. 02:41
4/14 anonim válasza:
Gondolom az, hogy új iPhone nincs olcsó.
5/14 A kérdező kommentje:
1. A Microsoft még gyárt telefont? Nagyon régen, volt egy. Na az egy hulladék volt.
A Nokiák annyira nem rosszak, ott az ár-érték aránnyal van inkább a gond.
2022. okt. 2. 03:00
6/14 anonim válasza:
A maga árkategóriában mindegyik jó. Talán LG ami gyengébb telefonok terén.
7/14 anonim válasza:
#1. A Huawei-el mi a baj? Azon kívül, hogy nincs rajta Google még mindig ver sok gyártót. A P50 pro kamerában, dizánjban, és egyébként is odatette magát. Ha nincs a hülye politika, már rég világelső gyártó lenne.
8/14 anonim válasza:
Nekem Huaweim van és van rajta Google. Valakinek nincs??
Amúgy a legrosszabb teló a nokia.
9/14 anonim válasza:
#8. Az utolsó széria amin még rajta van a Google a P30 Pro. A 40-es, 50-es széria, már Google támogatás nélkül jött ki, Harmony OS-el. Ez a Huawei saját operációs rendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!