Ha elkap egy óriási zuhé fedetlen helyen hogy védjem meg a telefont a beázástól?
Figyelt kérdés
A héten elkapott egy nagy zuhé az úton és háti táskába volt a telefonom de sajnos beázott és azóta sem száradt ki...A kérdésem hogy létezik e valami vízálló kis doboz amit mindig magammal vinnék táskába és ha ilyen lenne mégegyszer akkor beletenném a telót! Vízálló kis doboz? Vagy kis ételes doboz jó lehet amibe 6,6 colos kijelzős belefér? Köszönöm!2022. okt. 1. 19:29
11/14 anonim válasza:
10# a táskában nem folyóvíz volt..
12/14 anonim válasza:
Na, én pont erre hasznosítottam egyszer anyukámtól kapott (palacsintát kaptam benne) lapos kis átlátszó ételes dobozt. Tökéletes védelem. :D
13/14 anonim válasza:
"10# a táskában nem folyóvíz volt.."
Hát akkor mi? Azt ne mondd, hogy állt a víz benne :D
14/14 anonim válasza:
a táska jól szigetelt, csak felül volt nyitva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!