Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az oka annak hogy a Binance...

Mi az oka annak hogy a Binance app 2 gigat foglal el a mobilomon? A felhasználoi adat két giga. Ha ezt törlöm akkor mi fog elveszni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 06:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Izé a felhasználói adat ebből 1,6 g
2022. okt. 1. 06:33
 2/10 anonim ***** válasza:
2022. okt. 1. 06:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent? Mi törlődik ekkor? Semmit se merek kérdezés nelkul törölni hátha fontos törlődik
2022. okt. 1. 07:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert ugye adná magát a felhasználói adat törlése
2022. okt. 1. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Gyorsítótárat jelent...

Ha törlöd, kisebb lesz.

2022. okt. 1. 07:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi. A mobilon nézve 2.92 megabájtot foglal a gyorsítótár, vagyis a törlése nem sok mindent oldana meg viszont akkor még mindig ott a kérdés hogy vajon mi az a maradék ami 1,6 giga és törölhető lenne?

Következőt mutatja a mobil:

Összesen:2,06 giga

Alkalmazás mérete:472 mega

Felhasználói adat: 1,59 giga

Gyorsítótár: 2,92 mega

2022. okt. 1. 07:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem volt valami az alkalmazásban ami "letölthető volt"? Mert ha sajátmaga letöltött valamit, az is "felhasználói adatnak" minősül.

Utazási app-ok esetén például ilyenek szoktak lenni a térképek, amelyeket offline használatra le lehet tölteni de helyet foglalnak.

Azt, hogy mennyire fontos beállítások stb vannak az alkalmazásban és mennyire fárasztó ismételten beállítani nem tudom, de ha semmi se segít és senki nem tud tanácsot adni, letörölheted az egészet és újratelepítheted, bár ez nem garantálja, hogy x idő múlva nem lesz ugyanekkora helyfoglalás - hacsak rá nem lehet jönni ennek kiváltó okára.

2022. okt. 1. 08:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát az a baj hogy nem tudom hogy pontosan mit tárol például van rengeteg korábbi vásárlásom ami nem ártana ha megmaradna. Nem tudom hogy ezt az app tárolja e csak vagy a regisztrációban a maga a binance honlap...

Az nem lenne baj ha később újra generálna mert most azért kéne hirtelen adtál hogy videókat tudjak csinálni.

Azt tudom hogy ez csak félmegoldás mert előbb utóbb kezdeni kell valamit a mobilon lévő többi adattal.

2022. okt. 1. 08:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát az a baj hogy nem tudom hogy pontosan mit tárol például van rengeteg korábbi vásárlásom ami nem ártana ha megmaradna. Nem tudom hogy ezt az app tárolja e csak vagy a regisztrációban a maga a binance honlap...

Az nem lenne baj ha később újra generálna mert most azért kéne hirtelen a tár hogy videókat tudjak csinálni.

Azt tudom hogy ez csak félmegoldás mert előbb utóbb kezdeni kell valamit a mobilon lévő többi adattal

2022. okt. 1. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Hátha jön valaki, aki megoldja.
2022. okt. 1. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!