Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kérek, akkor tudnak normáli...

Ha kérek, akkor tudnak normális SIM kártyát adni a T-Mobile-nál?

Figyelt kérdés

A mostanim kb. 2 éves. Az a baj vele, hogy nem lehet elmenteni belé egy hosszabb nevet sem. 12 karakter lehet a maximális hosszúsága a neveknek. Ebben az ismerőseim kb. 1/3-a nem fér bele. Még egy vezeték és egy keresztnévvel sem.

Ha bemegyek egy üzletbe és kérek egy olyat, amibe beleférnek normálisan a nevek, akkor tudnak adni? Mert hogy a régiek sokkal jobbak voltak, kb. 20 karaktert tudtam beírni az első telefonom SIM-jébe, ami úgy 15 évvel ezelőtt volt.

2022. szept. 29. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ki tarol manapsag barmit SIM kartyan?
2022. szept. 29. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Miért nem a telefonba mented a névjegyeket?

Sokkal modernebb, egy rakat más adatot is elmenthetsz egy névjegybe, nem csak egy 20 karakteres nevet...

Pluszban összeszinkronizálod a Google fiókoddal és többet nem kell vele vesződni telefonváltásnál sem.

2022. szept. 29. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Okostelefonod van?
2022. szept. 29. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Legtöbben Google vagy iCloud névjegyzékben tárolják ma már a névjegyzéküket és a hozzájuk tartozó telefonszámokat. És Goole vagy iCloud-ban a hosszú magyar ékezetes betűket is tudják ma már kezelni. Tehát ma már nem is kell a sim kártyák, hogy tudják a névjegyzékeket. És igen a Google és az iCloud-okban legalább 24 karakterig biztos hogy tudják kezelni a neveket.
2022. szept. 29. 12:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha a telefonba mentem és az bedöglik, akkor ugrik az összes mentett név. Online szinkronizáció nem kivitelezhető, nincs a telefonon semmilyen Google szolgáltatás, Google fiókot sem lehet a telefonhoz rendelni. (Ez biztos, akitől vettem a telefont ő sem tudta beállítani, ezért adta el főleg.) Illetve nem is használok semmilyen Google szolgáltatást mióta minden felhasználót folyamatosan megfigyelnek. (Pl. ha valaki mutat a saját telefonján, a saját fiókján keresztül egy videót YouTube-on, akkor másnap bedobja nekem a saját fiókomon konkrétan ugyan azt a mutatott videót a legelső ajánlottnak. Pedig ilyenkor a fiókok között nincs kapcsolat, hasonló videókat sem szoktam nézni, szóval ezt mással nem lehet magyarázni csak a megfigyeléssel. Ez ugyan olyan, mint mikor úgy megy el az ember az egyik ismerősének a háza előtt, hogy a nála lévő telefonján be van kapcsolva az internet, és utána nemsokkal később feldobja azt a kérdést a Facebook, hogy "Találkoztál-e XY-al?", aki pont az a személy, akinek a háza előtt elment az ember. Pár éve pár volt szaktársammal kísérletek útján bebizonyítottuk, hogy nem véletlen jönnek a Facebook felől ezek a kérdések, 10-ből 10-szer arra a személyre kérdezett rá, akinek a háza előtt elmentünk. Sőt, 10-ből 4-szer azt is tudta, hogy egymás mellett mentünk el az utcán, különböző random pontjain a városnak. Ilyen szinten van mindenki megfigyelve és nyomkövetve. Most már úgy tudom, hogy kivették ezeket a kérdéseket, mert sokak gyanút fogtak, és YouTube-on is csak hasonló videókat dobál be, hogy ne legyen ilyen egyértelmű a dolog.)
2022. szept. 29. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Már értem, hova tűnt az összes alufólia az országból..
2022. szept. 29. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A SIM kártyák ennyit tudnak, hiába kérsz másikat, az sem fog többet tudni.

Vegyél egy kockás füzetet oszt meg van oldva a problémád.

2022. szept. 29. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező? És mihez kezednél egy E-sim-mel? Mert az E-sim-en alapból nem lehet tárolni névjegyzéket / neveket / telefonszámokat. Ugyanis ma már egyre több telefon képes E-sim-et kezelni és tárolni. Lassan a fizikális sim kártyák elfognak tüni. Akkor mihez fogsz kezdeni? Ne ragaszkodj már annyire a fizikális simen tárolt névjegyzékhez. Sőt a legtöbb mai telefon már alapból nem is a fizikai sim-re tárolja a névjegyzéket. De mint ahogy te is észre vetted a sim kártyák is egyre kissebbek lettek. Kis sim kártya, micro kártya, majd nanó kártya. És most már E-sim kártya. Az E-sim kártyán meg már alapból nincs is névjegyzék tárolási lehetőség. Ennek alternatívája az online névjegyzék péládul a Google vagy az Icloud. Vagy ha van lehtőség akkor magában a telefon készülékben. De inkább az online névjegyzék az elfogatdott. Én is Googleban tárolom a névjegyzéket, és senki sem követett! Ez a követés mizéria nálad egy téveszme. Menj el egy pszihologushoz evvel a goggle Facebook követési téveszméddel egy pszihologoshoz. És ahogy a 7-es válasz író is írta vegyél egy kockás füzetet és írd le abba a névjegyzéedet és a hozzá tartozó telefon számaidat.
2022. szept. 29. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

"Ha a telefonba mentem és az bedöglik, akkor ugrik az összes mentett név."

és ha az egész mobil elvész ???

le lehet menteni minden adatot pc-re, pendrive-ra, stb.

az új mobilra rá lehet tenni a mentésből a névjegyzéket ha szükséges.

2022. szept. 29. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Vegyél e-SIM-et, azzal nem lesz ilyen gondod! :)
2022. szept. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!