Nokia E65-ös telefon mennyire vált be?
Figyelt kérdés
A telefonom már a végét járja és ezt néztem ki újnak.
Sokat szeretek vele fényképezni, filmezni, mp3at hallgatni, tehát ilyen szempontból érdekelne.
A hivatalos leírásokat olvastam, én emberközeli tapasztalatokra vagyok kíváncsi :)
Köszi
2008. dec. 22. 22:38
1/3 anonim válasza:
Hali! Nekem nem jött be, vagy én fogtam ki gyenge darabot, de lassú mint a tetű, ha csinálok valamit vele és közben jön be hívás marhanehezen vált át a hívásra, ha hívás közben másik hívás jön be és egyiket letenném azt is lassan végzi el. Mégegyszer nem vennék (és ez se lesz hosszúéletű nálam...). Amúgy jó képeket csinál, és egész jó a zene rajta. Csak ne lenne ilyen tetű.
2/3 anonim válasza:
én most vettem meg az enyémet, nekem nagyon tetszik, borzasztóan okos :) Nekem nem lassú, de ha esetleg az, egy szoftverfrissítés hamar megoldja a problémát:) Én csak ajánlani tudom :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, azt hiszem, meggyőztem magam. :)
2009. jan. 21. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!