33 Wattos gyorstöltő van a telefonomhoz, vajon hány évet fog kibírni az aksi ha minden nap töltöm 80-90%-ra?
Figyelt kérdés
Most vettem egy Xiaomi Note 11-et, úgy tudom hogy a gyorstöltő gyorsabban tönkreteszi az aksit mint a normál. Tényleg így van? 3 évet mi fog bírni?2022. szept. 28. 12:27
12/19 anonim válasza:
"Mert, ha 5x 100%-ig töltöd, annyi, mint 85%-ig 6x. Ez csak tanács volt. De úgy használod, ahogy tetszik."
És ezzel ki is dobtad a készenléti dő jó 15%-át. Töltési ciklusokban pedig ugyanott járunk.
13/19 anonim válasza:
Nekem Mi 9 van, 3 éves lesz nemsokára, mindig gyorstöltővel töltöttem.
14/19 anonim válasza:
J5 2016, ha lemerül mindig gyorsan töltőre teszem.
16/19 anonim válasza:
hányszor ejthetem le a mobilt ?
hogy ne kelljen javittatni?
17/19 anonim válasza:
#14 Igen, tölti a gyorstöltő is, normál sebességgel, mert az a mobil nem tud gyorstöltést.
18/19 anonim válasza:
Úgy látszik itt rengeteg akkumulátor „szakértő” van. Érdekes az ilyen jellegű kérdésekre milyen sok válasz érkezik. Jön a sok okostojás, hogy így töltsed, aztán a másik, ne úgy töltsed, utána meg összevesznek. Rendkívül unalmasak már ezek a „hogyan töltsem a telefonomat?” és hasonló kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!