Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megmenthető még ez az alaplap?

Megmenthető még ez az alaplap?

Figyelt kérdés

Sikeresen elintéztem a telefonom. Úgy történt, hogy fontos hívást kellett volna intéznem, de mindig amikor rányomtam a hívás gombra, újraindult a telefon, én meg mérgemben a térdemhez ütöttem erősen, amitől majdnem kettétört.

Azóta semmi életjel, nemrég szétszedtem, de ahogy lecsatlakoztattam a töltőpanel szalagkábelét, a csatlakozót elintézte. Így néz ki: [link]

A kérdésem az lenne, hogyha vennék egy ugyanilyen telefont, és abba beletenném ezt az alaplapot, akkor még működne úgy, hogy az alsó sor jobb oldalán kb 4 db érintkező letört? Csak addig kellene, ameddig lementem az adatokat.

Amúgy egy kb 5 éves Huawei. Nem kivehető az akksija, de a hátlap levehető a kártyák miatt, ezáltal csavarok tartják a hátlap mögötti részt.

2022. szept. 27. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az alaplapot kicseréled akkor arról tudod lementeni az adatot amire kicserélted.
2022. szept. 27. 20:05
 2/3 DK-s ***** válasza:
100%

Ennek "lőttek".

Megfelelő szakember még elképzelhető hogy lementené, de az többe fog kerülni mint egy új teló!

2022. szept. 27. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlok egy indulatkezelési tanfolyamot!
2022. szept. 28. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!