Milyen telefont vegyek?
Annyi eszed sem volt, hogy specifikáld, mit vársz el egy telótól.
Ez alaján egy 50 ezres alap modell is tökéletes lesz neked.
Hidd el, nem fogod megbánni.
"úgy hallottam ... 4evig jön frissítés ami szerintem egy jó dolog"
nem biztos, hogy az utolsó frissítés nem fogja-e lelassítani a most gyors gépet.
#1. 50 ezres alapmodell alatt mit értesz?
Dobálózni jók, de gondolom nem arra kell a kérdezőnek.
#3.Apple pert vesztett érte ha ez mond valamit, azóta csak óvatosan bánnak a gyártók ezzel a lassítással.
Kérdező:
A52S 5G jó választás, de olyan nagy különbség nincs a két telefon között.
Átlag user szempontjából nem igazán.
A 2 telefon majdnem mindenben ugyanaz, 3 különbség lenne köztük, abból az A53 javára a nagyobb akksi, de az A52s meg annyival takarékosabb, hogy így még az üzemidejük is kb. teljesen azonos!
Az A52s javára viszont ott van a Jack-csatlakozó megléte és főleg a jobb processzor! Mobilprocesszorban a Snapdragonnak van a legjobb technológiája, vetélytársaihoz képest bár energiatakarékosabb, mégis sokkal gyorsabb, és évek múltán is stabilabban futtatja a szoftvert! És ahogy említették, lehet hogy az A53 tovább kap frissítést, de fennáll az esélye, hogy az utolsó frissítés belassíthatja!
Nálam például telefonvásárlásnál már az is szempont, hogy mindenképp Snapdragon-processzoros legyen, illetve a Jack-csatlakozó is előny! És én is pont most készülök venni A52s-t, ez a telefon áll legközelebb az igényeimhez, viszont az A53 meg soha meg nem fordulna a fejemben! Nem rossz az sem, de kinek mi!
8# jó neked, már csak a "helesiŕást kő" gyakorolni.
a "csík+" az egész más...
“az /A / katagoria az csoroknak való örüljenek, hogy kapnak ennyi pénzért telefont.”
Na, én meg az ilyen sznob parasztokat rühellem, akik csak a drága dolgokat értékelik, én ott helyben elküldtem volna a csajt melegebb éghajlatra, és inkább keresek másik márkaszervizt vagy veszek új telefont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!