most kaptam uj telefont és nemírja ki ha valaki hív..azt írja h ismeretlen minden esetben..már rájöttem h ezért külön kell fizetni írtam is sms-t a tmobilnak és azt írták vissza h ehez jelszó kell..:S milyen jelszó? tudnátok segíteni?
2010. szept. 26. 09:50
1/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A SMS nem arra vonatkozott, hagyjuk.
Előbb a telefon vagy a SIM kártya névjegyzékébe tedd bele az ismerőseidet és majd akkor felismeri a te telefonod, hogy ki a hívó. Hacsak nincs letiltva a hívó által az azonosítója elküldése.
2010. szept. 26. 10:00
2/9 bp1985 válasza:
t-mobile 200 ft-ért csinálja meg ezt, ami mindenhol ingyenes. Undorító lehúzás a t-mobile részéről. Vagy fizetsz, vagy nem látod, hogy ki hív.
2010. szept. 26. 10:27
3/9 anonim válasza:
Az előző két hozzászólást felejtsd el, semmi értelmes szöveg! Mindhárom szolgáltatónál fizetni kell a számkijelzésnél havidíjas esetben,feltöltősnél nem de nem is ez a lényeg.
1. Csak ennyit kell tenned:
Küldd a +SZAMKIJELZES szót a 1430-ra, az sms ingyenes!Nem kell semmilyen kód hozzá!
2.Ha ezután sem jelenik meg a szám másold át készülékmemóriába a tel.számokat és kapcsold be a készülékbeállítások-ban a számkijelzést.Így biztos megjelenik hívószám hacsak nem tiltja le a hívott fél!
2010. szept. 26. 10:45
4/9 bp1985 válasza:
Akkor én a telenornál miért nem fizetek, meg tesóm a vodánál? Mindketten előfizetésesek vagyunk. Igenis, ez a témobil baromsága. Járj utána nyugodtan, csak a témobilnál van ez.
2010. szept. 26. 11:06
5/9 anonim válasza:
Valóban csak a t-mobilnál van egy undorító pénzlehúzás, de aki ezek után náluk marad az meg is érdemli.
2010. szept. 26. 11:30
6/9 A kérdező kommentje:
elküldtem a számijelzést sms-be de azt írták vissza h kérik a jelszót.és elküldtem a jelszót ami fölvan írva de azt sem fogadja el:S
2010. szept. 26. 12:30
7/9 bp1985 válasza:
Menj át másik szolgáltatóhoz, azok nem húznak le.
2010. szept. 26. 12:48
8/9 anonim válasza:
Tényleg csak a trémobilnál van ez a "lehúzás". De én mégis maradok, mivel 1600 az előfizetésem, ami teljesen lebeszélhető, utána meg 13 Ft-os percdíjam van, másodperc alapon T-hálózatokba (mobil+vezetékes), 20 Ft más hálózatokba, plusz 50 ingyen sms. Ez megér havi 200 Ft-ot.
2010. szept. 26. 13:42
9/9 anonim válasza:
Ha a +jelet is eléírtad és ékezetek nélkül csupa nagy betűvel küldted akkor azért nem fogadja a kódot mert már be van kapcsolva!
Ebben az esetben ellenőrizd a készülék beállításait!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!