T-mobile Családbarát kedvezmény akkor is működik, ha az egyik fél külföldön tartózkodik?
Figyelt kérdés
eddig azt gondoltam, hogy nem, de gyanús, mert tegnap 300 ft volt a kártyámon (mix díjcsomag), én hívtam a jelenleg külföldön tartózkodó számot, és nem ment le pénz a kártyámról. Ez vajon akkor is így van, ha onnan ide kezdeményeznek hívást? Ilyenkor nincs valami plusz roaming díj? Vagy ez majd csak a számlán fog kiderülni...?2010. szept. 25. 23:51
1/1 anonim válasza:
ha olyan magyar számot hívsz, aki jelenleg külföldön van, akkor a roaming díjat az fizeti, aki külföldön van, jelen esetben a hívott fél. Vagyis ha őt hívják, akkor is ő fizet.
Ha te vagy külföldön és úgy akarsz hazatelefonálni, akkor neked kell fizetni a roaming díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!