Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki vette meg az iPhone 14 Pro...

Ki vette meg az iPhone 14 Pro Maxot?

Figyelt kérdés
még senkinek nem láttam a kezébe az utcán, nem sokat voltam a utcán mert beteg vagyok. Nekem pénteken jött meg, kinek van most meg?

2022. szept. 18. 02:06
 51/106 A kérdező kommentje:
tul van arazva akinek nincs penze, nekem van szoval nekem olcso
2022. szept. 19. 20:17
 52/106 anonim ***** válasza:

„csinaljatok ezt egey gigakerdesse uraim ugyis en vagyok itt aki vagyok (a gazdag)”

Mit is mondott Fantomas? Ezt, és ez rád vonatkozik, mivel gazdag vagy:

„Elővettem egy régi szlogent, amit elkoptattak a sznobok, fizessenek mindent a gazdagok! Úgy döntöttem megadóztatom őket, életben maradási adót vetek ki a gazdag emberekre. Önt is megadóztatom, ha nem akar meghalni. Mondjuk havi hatmillió. Nemfizetés esetén az összegek automatikusan 10%-kal emelkednek. További nemfizetés esetén pedig kénytelen leszek egy utolsó figyelmeztetést küldeni a kivégzés előtt.”

2022. szept. 19. 20:35
 53/106 anonim ***** válasza:
100%

„Hitelem nem volt soha, nem is lesz soha”

Na ez aztán igaz, firkálhatsz ide, amit akarsz, te egy hiteltelen alak vagy.

2022. szept. 19. 20:42
 54/106 anonim ***** válasza:
100%

Nézd csak ezt a nagyszerű eszközt:

[link]

Miután közelebbről megismerkedsz a PG-15V kumulatív páncéltörő gránáttal, már nem lesz ekkora pofád, te birkajóska.

Maga a nevelőeszköz pedig itt látható:

[link]

Ez elég hatásos lesz, de, ha mégsem, akkor:

[link]

A 9M14M Малютка irányítható páncéltörő rakétával biztosan meg lehet győzni téged arról, hogy egy undorító jellemű, nagyképű ócska tróger senki vagy és mindig is az maradsz. Vagy van még egy választásod: aláfekszel a БМП-1 lánctalpa alá. Képzeld el milyen nagyszerű élményben lesz részed, amikor 13,5 tonnás gépezet lánctalpa áthalad az okos kis buksidon. Közben meg is számolhatod hány darab láncszemből áll a БМП-1 lánctalpa.

Itt van menet közben a БМП-1, a felsőbbrendű végzetes erő:

https://www.youtube.com/watch?v=yyUh4MANYHo

Ezzel szemben semmi esélyed, te beképzelt, eszetlen idióta.

2022. szept. 19. 20:43
 55/106 anonim ***** válasza:
Semmi baj azzal,hogy ilyen telefonod van.Nekem is és sokaknak jó és drága telefonunk van.Viszont mi veled ellentétben nem vagyunk patkányok.Gyerek vagy,süt rólad.Ahogy fogalmazól,ahogy megnyílvánulsz.Lenéző vagy és bunkó,azért támad be mindenki
2022. szept. 19. 21:17
 56/106 A kérdező kommentje:
Ez csak egy telefon. Nem neveznem draganak, draganak csak hazat/lakast vagy kocsit hivok.
2022. szept. 19. 21:32
 57/106 anonim ***** válasza:
Jahhh,azért volt előtte csöves X-ed
2022. szept. 19. 21:41
 58/106 anonim ***** válasza:
100%

67.

Na ne nevettess, sima suttyó csóró vagy, aki gazdag akar lenni. Sugárzik rólad, hogy buta vagy. Buta ember meg nem tud sok pénzt keresni. Esetleg, a szüleidnek van pénze, akik kinyalják a seggedet. Az ilyen emberekből lesznek a társadalmi hulladékok. Pont mint te, szarzsák. XD Még a Gyakorin is utálnak, mi lehet a való életben? Sok sikert az élethez, te anyagi csőd.

2022. szept. 19. 21:42
 59/106 anonim ***** válasza:
68. Ja, akkor miért is nem veszel minden évben új telefont? Kilóg a lóláb, te kisgyerek.
2022. szept. 19. 21:46
 60/106 anonim ***** válasza:
Ez egy kövér virgin kis pattanásos tini,akinek a szülei megvesznek mindent
2022. szept. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!